Microsoft Tech Forum ger dig det senaste från den internationella tech-scenen

Microsoft Sverige bjuder in till Microsoft Tech Forum: A Virtual Gathering Around the Latest Buzz, ett direktsänt digitalt evenemang framtaget för tekniska målgrupper i Sverige om vad som är viktigast just nu. På agendan står lärdomar från Covid-19, spaningar från Microsoft Build och hur vi kan förbereda oss inför framtiden.

Under ett två timmar långt digitalt event ger profiler från branschen och Microsofts experter en uppdatering kring det senaste från den svenska och globala tech-scenen.

– Vi vill inspirera till samtal och eftertanke om vad som är viktigt just nu inom tech och har valt ett direktsänt format för att stärka närvarokänslan. Om det här blir lyckosamt kommer vi att få se fler digitala sändningar av det här slaget från Microsoft framöver, säger Eva-Mia Westergren, Marknadschef på Microsoft Sverige.

Under programpunkten “Hur förbereder vi oss för framtiden?” välkomnar vi Fredrik von Essen Public Affairs Expert, IT&Telekomföretagen och Max Ahston Head Architect Group IT, Swedbank till en paneldiskussion som modereras av Sabinije von Gaffke.

Eftermiddagen bjuder på kunskap, inspirerande case och best practice kring aktuella ämnen. Det kan även dyka upp en del överraskningar och spännande underhållning.

Agendan innehåller bland annat:

  • Lärdomar från Covid-19 med inspiration, lärdomar och best practice
  • Det bästa från Microsoft Build – experter från branschen summerar
  • Hur förbereder vi oss för framtiden?

Microsoft TechForum – a Virtual Gathering about the latest buzz sänds den 11 juni kl. 14:00-16:00

Registrera dig för Microsoft Tech Forum här!

Relaterade inlägg