Surface Laptop Go det senaste tillskottet i Surface-familjen

Idag presenterar Microsoft höstens Surface-nyheter. Den 27 oktober lanseras helt nya Surface Laptop Go samt en uppdaterad version av Surface Pro X i Sverige. Utöver de nya enheterna lanseras också en rad Surface-tillbehör – möss, ett tangentbord och en 4K-adapter.

Vår ambition med Surface-familjen är att det ska finnas ett brett utbud av förstklassiga enheter att välja mellan. Med Surface Laptop Go och den uppdaterade versionen av Surface Pro X bygger vi vidare på den ambitionen och skapar nya möjligheter för individen att hitta och välja den perfekta enheten för just sina behov”, säger Helena Kappen, affärsområdeschef för Surface & Devices på Microsoft Sverige.

Surface Laptop Go

Surface Laptop Go är designad för att erbjuda användaren en lätt dator som är enkelt att ta med sig överallt samtidigt som den erbjuder bra prestanda och samma premiumkänsla som resten av enheterna i Surface-familjen. Med en vikt på 1,1 kg och ett utgångspris på 7 659 SEK är Surface Laptop Go den lättaste och billigaste Surface Laptop som Microsoft lanserat.

Surface Laptop Go har en PixelSense-pekskärm på 12,4 tum, ett fullstort tangentbord och en stor trackpad samt en batteritid på upp till 13 timmar.

Rekommenderat försäljningspris
Intel i5 Core / 4 GB RAM / 64 GB hårddisk – 7 659 SEK
Intel i5 Core / 8 GB RAM / 128 GB hårddisk – 9 499 SEK
Intel i5 Core / 8 GB RAM / 256 GB hårddisk – 11 669 SEK

Surface Pro X

Surface Pro X är den tunnaste enheten i Surface-familjen och utmärker sig med en blixtsnabb LTE-anslutning, två USB-C-portar och en nästan kantlös 13-tumspekskärm. Den uppdaterade versionen av Surface Pro X släpps med nya Microsoft SQ 2-processorn, samt att det nya färgalternativet ”platinum” introduceras.

Alla Surface Pro X-enheter (även de som lanserades förra året) kommer under hösten få en uppdatering av mjukvaran som innebär fler optimerade appar, bättre batteritid på upp till 15 timmar samt att vi senare i år kommer introducera x64-emulering till Surface Pro X för att göra det möjligt att även använda x64-appar på enheterna.

Rekommenderat försäljningspris
Microsoft SQ 2 / 16 GB RAM / 256 GB hårddisk – 18 999 SEK
Microsoft SQ 2 / 16 GB RAM / 512 GB hårddisk – 22 999 SEK

Type cover med penna – 3 399 SEK

Nya tillbehör

  • Microsoft Designer Compact Keyboard är ett kompakt och elegant tangentbord som sömlöst kan kopplas till tre olika enheter via bluetooth och har en batteritid på två år. Rekommenderat försäljningspris är 849 SEK.
  • Microsoft Number Pad är ett kompakt och elegant numeriskt tangentbord med bluetooth. Rekommenderat försäljningspris är 370 SEK.
  • Microsoft 4K Wireless Display Adapter är det smidigaste sättet att projicera din Windows-enhet på en stor skärm med stöd för 4K-upplösning. Rekommenderat försäljningspris är 875 SEK.
  • Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse ä ren lätt och hållbar trådlös datormus med ergonomisk design. Rekommenderat försäljningspris är 637 SEK.

Läs mer och beställ här.

Relaterade inlägg