Microsoft lanserar Surface Pro 7+ for Business

Microsoft is launching the new Surface Pro 7+ for Business

När Microsoft först introducerade Surface Pro ville vi utmana konceptet att människor inte ska behöva välja mellan en bärbar läsplatta och kraften och produktiviteten hos en traditionell bärbar dator. Under de senaste sju åren har Surface Pro blivit känd för sin mångsidighet, kraft och prestanda, briljanta pekskärm, pennfunktion och den fina batteritiden. Idag är det vår överlägset mest använda Surface-enheten hos våra företags- och utbildningskunder och nu lanseras Surface Pro 7+ for Business.

Nyheter i nya Surface Pro7+ for Business

  • Med nya Surface Pro 7+ fortsätter Microsoft med den ikoniska formfaktorn och introducerar LTE Advanced som tillval för att underlätta uppkoppling vid begränsad Wifi eller om användaren befinner sig på resande fot.
  • Surface Pro 7+ har blivit 2,1 gånger snabbare och möjliggör professionella program och appar med den senaste 11th Gen Intel® Core™ Processorer med tillval på upp till 32GB RAM och 1TB lagring.
  • Batteriet klarar upp till 15 timmar och med hjälp av Fast Charging-funktionen kan batteriet ladda över 80 procent på bara en timme.
  • Med både USB-A- och USB-C-portar erbjuder Surface Pro 7+ möjligheten att kopplas till externa skärmar och andra nödvändiga tillbehör som krävs för den perfekta arbetsplatsen.
  • Surface Pro 7+ har integrerade fram-och bakåtriktade kameror med 1080p full HD-video tillsammans med Dolby Atmos högtalare och dubbla far-field Studio Mics.
  • Surface Pro 7+ sätter en ny nivå för lätta, hållbara kommersiella förpackningar och är
    23 procent lättare än den tidigare generationen. Förpackningen är tillverkad av 99 procent naturligt fiberbaserat material, varav 64 procent är av återvunnet material. Uppdateringarna återspeglar också vårt fortsatta engagemang för hållbarhet.
  • Säkerhet blir allt viktigare för Microsofts affärsanvändare. Därför finns en avtagbar SSD för att skydda sin data och få bättre kontroll över sin information.

Surface Pro 7+ med WiFi finns tillgänglig från 9 199 SEK exkl. moms (11 499 SEK inkl. moms) och med LTE Advanced från 11 679 SEK exkl. moms (14 599 SEK inkl. moms) för företag och utbildningsorganisationer via lokala återförsäljare i dag, med leverans i januari.

Surface Hub 2S 85” kommer i februari

Surface Hub 2S will be available in Sweden

När organisationer planerar för en mer hybrid återgång till kontoret inser många vinsterna med en stor skärm som också fungerar som samarbetshubb. I februari blir därför Surface Hub 2S 85 tum tillgänglig i Sverige för företags- och utbildningskunder.

I takt med att arbetsplatsen fortsätter att förändras är det tydligt att vissa kunder vill ha mer flexibilitet för att möta nya behov på en föränderlig arbetsplats. Med Surface Hub 2S 85”kan användarna ta del av Windows 10 Pro och Enterprise-konfigurationen, som möjliggör användandet av affärskritiska program som använder den massiva 4K PixelSense-pekskärmen och bläckaktiverad skärm, Microsoft Teams-certifierat ljud och video och en rad onboard-sensorer.

För mer information om dagens Surface-relaterade nyheter, besök:  

Relaterade inlägg