Frida Boisen gästar Microsoft BookTalk

Banner for Microsoft BookTalkBoken ”Berätta aldrig det här”, som gavs ut i höstas, adresserar stigmatiseringen kring psykisk ohälsa och beskriver signalerna hos oss själva och i vår omgivning, bland familj och vänner, kollegor och medarbetare. Kanske har den upplevts särskilt aktuell under den pågående pandemin då många upplevt stora mentala utmaningar både på jobbet och hemma.

Torsdagen den 28 januari kl. 9:00-10:00 gästas Microsoft BookTalk av journalisten, programledaren och författaren Frida Boisen som under en timmes samtal berättar om den självbiografiska romanen hon skrivit; en berättelse om en skavande mor-dotter-relation som utmynnar i en tragedi.

– Med författarsamtalen på Microsoft BookTalk vill vi ge utrymme åt djupare frågor som kräver tid och eftertanke. Något som inte alltid hinns med i vår uppkopplade tillvaro. Frida Boisen är en drömgäst med sin starka berättelse om en närstående som inte mådde bra. Något många kan känna igen sig i, säger Eva-Mia Westergren, marknadschef på Microsoft Sverige.

Moderator är Carina Nunstedt, en av Sveriges mest erfarna och uppskattade samtalsledare för författarsamtal.

Samtalet med Frida Boisen sänds digitalt – anmälning sker här!

Varmt välkommen!

Om Microsoft BookTalk
Microsoft BookTalk är en satsning från Microsoft i Sverige, där vi bjuder in ledare och aktuella författare till samtal om sina böcker på teman som innovation, tillit, hållbarhet och det livslånga lärandet. Syftet är att inspirera till läsning och samtal, bortom tekniken, om det som är viktigt på riktigt.

Relaterade inlägg