Microsoft är en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare bland IT-studenter

Den 18 mars presenterades resultateten över Sveriges mest attraktiva arbetsgivare bland studenter under evenemanget Universum virtuella Awards 2021. Resultatet är en del av Sveriges största och mest omfattande talangundersökning. Bland årets mest attraktiva arbetsgivare inom IT återfanns Microsoft på plats tre.

– Det är otroligt roligt att en av våra absolut viktigaste målgrupper ser oss som en spännande arbetsgivare. Vi jobbar hela tiden för att ligga i framkant i arbetet med medarbetarfrågor och det här ger oss en fingervisning på att vi gör rätt saker, säger Steve Sugg, HR-chef på Microsoft Sverige. Nu fortsätter vi arbetet och håller ögonen öppna efter nya talanger som vill göra Sverige världsledande med hjälp av teknik och digitalisering.

Ta del av hela undersökningen och insikter från årets ranking här.

Om undersökningen

Universums undersökningar besvaras årligen av över 1,3 miljoner unga yrkesverksamma och studenter, i 65 marknader världen över. Detta ger oss en unik kunskapsbas och förståelse för vad talanger söker och förväntar sig. I Sverige genomförs två större undersökningar; med studenter och med yrkesverksamma. Årets studentundersökning besvarades av 21,643 personer, vilket gör den till Sveriges största i antal respondenter – men även mest omfattande karriärundersökning. Årets studentundersökning pågick från 5 oktober 2020 till 25 januari 2021.

Relaterade inlägg