Thomas Floberg blir ny vice VD och operativ chef på Microsoft i Sverige

Thomas Floberg blir ny vice VD och operativ chef för Microsoft i Sverige. Thomas har över 20 års erfarenhet från IT-branschen och kommer senast från en roll på Microsoft som försäljningsansvarig för Microsofts kundsegment för hälso- och sjukvård, kommuner och myndigheter, inom offentlig sektor. Han tillträder sin nya roll den 15 oktober 2021.

– Jag är glad och tacksam för möjligheten att vara med och leda vår verksamhet i Sverige. I min roll vill jag, tillsammans med våra medarbetare, skapa nya möjligheter för att stötta våra kunder och partner i deras arbete med en hållbar digitalisering av Sverige, säger Thomas Floberg, blivande vice VD och operativ chef på Microsoft i Sverige.

Läs mer om Thomas bakgrund här.

Vänligen kontakta Microsofts kommunikationsavdelning för mer information, [email protected].

Relaterade inlägg