Nu har vinnarna av Partner of the Year Awards utsetts

Nu presenteras vinnarna i Partner of the Year Awards 2022, en utmärkelse som delas ut av Microsofts globala organisation. Bland de över 4 000 Microsoft-partner i Sverige är Accenture och Avanade den som får utmärkelsen Microsoft Country Partner of the Year Sweden och Sogeti tilldelas utmärkelsen Microsoft Power Apps Partner of the Year.

”Vårt partnernätverk är en oerhört central del av Microsofts verksamhet. Det är tillsammans med våra partner som vi skapar nya möjligheter för våra kunder såväl i Sverige som globalt. Därför är det med stor glädje att kunna presentera Accenture och Avanade som årets Country Partner of the Year Sweden och Sogeti som årets Power Apps Partner of the Year. De har på ett skickligt sätt lyckats identifiera sina kunders affärsutmaningar och därefter tagit fram skräddarsydda lösningar i Microsofts ekosystem som hjälper företagen att nå sin fulla potential med hjälp av molnet och innovation”, säger Therése Treutiger, ansvarig för Microsofts partnerverksamhet i Sverige.

Tävlingen Partner of the Year syftar till att lyfta det innovativa arbetet som görs inom Microsofts globala partnernätverk. Utmärkelserna tilldelas de Microsoft-partner som under året visat stor innovationskraft och framgångsrikt lyckats implementera kundlösningar som baseras på Microsofts teknik.

”Vi är väldigt stolta över att bli utnämnda till Microsoft Country Partner of the Year i Sverige tillsammans med Avanade. Det här visar hur vi genom en kombination av djup branschexpertis och tekniskt kunnande har lyckats accelerera innovation och skapa hållbara affärsmodeller som verkligen genererar värde för våra gemensamma kunder”, säger Mattias Lewrén, VD för Accenture i Sverige.

Den här utmärkelsen visar verkligen på hur viktigt vårt partnerskap med Microsoft är, för oss och för våra kunder. Kombinationen av Accentures erfarenhet inom industri, verksamhet och transformation tillsammans med Avanades fokus på innovation i Microsofts ekosystem är vi helt unikt på marknaden. Ihop med Microsoft utgör vi ett kraftfullt och konkurrenskraftigt team som kan gå längre än andra för att leverera utomordentliga innovationer och lösningar. Detta hjälper våra kunder i deras pågående transformationsresa men också in i framtiden”, säger Antonio Marsico, General Manager Nordics och Country Manager Sweden.

”Sogetis Power Apps-utmärkelse synliggör vårt nära samarbete med Microsofts team över hela världen, och att vi levererar lösningar i världsklass för att accelerera våra kunders digitala transformation med hjälp av Microsoft Power Platform. Med konkreta kickstart-erbjudanden och återanvändbara komponenter hjälper vi våra kunder framåt – snabbt i sann Sogeti-anda. I Sverige är vi särskilt stolta över våra välbesökta App-in-a-Day-utbildningar som hjälpt många kunder att komma igång och använda Power Platform och via vårt interna initiativ ”100% Certified” har våra konsulter vässat sin expertis för att ligga steget före. Vi är mycket stolta och glada över denna nya utmärkelse från Microsoft”, säger Viktor Wallsten, Sogeti Microsoft Alliance Lead Northern Central Europe.

Accenture och Avanade utses till Country Partner of the Year Sweden med motiveringen:

Accenture and Avanade are in the front row of creating customer success through sustainable digital transformation built on the Microsoft cloud platform. Across our offerings in Azure, Data & AI, Security, and Dynamics 365 Accenture and Avanade are top performers in Sweden, being leaders of two of the areas.

We have a well-defined collaboration together with Accenture and Avanade where we share business opportunities between us and leverage the co-sell motion to create new innovation and customer value. Accenture and Avanade´s strong drive to be frontrunners in Sweden is a decisive key in their ability to help customers maximize the impact of their investments.

Sogeti utses till Power Apps Partner of the Year med motiveringen:

Sogeti, part of Capgemini, enabled enterprise customers across numerous industries to drive transformation using Power Apps to rapidly build solutions, create operational scale and unlock innovation through the power of citizen development. Combined with rapid innovation hackathons to prove value, it delivered policy guidance, user training, best practices and performant applications to ensure holistic customer success.

För mer information, kontakta [email protected]

Relaterade inlägg