Annika Rådeström blir ny affärsområdeschef för Customer Success Units på Microsoft i Sverige

Annika Rådeström

Annika Rådeström blir från och med den 1 juni 2023 Microsoft Sveriges nya affärsområdeschef för Customer Success Unit och kommer att ingå i den svenska ledningsgruppen. Annika har över 20 års erfarenhet från både telekom- och dagligvarubranschen och kommer senast från rollen som CIO på ICA Sverige.

”Det är med stor glädje som jag välkomnar Annika Rådeström till Microsoft Sverige. Annikas breda erfarenhet av såväl nationella som internationella roller och från olika branscher kommer väl till pass i Microsofts svenska organisation och den globala kontext där många av våra kunder befinner sig”, säger Tomas Frimmel, vd för Microsoft Sverige.

Annika har lång erfarenhet av digital transformation och kommer i sin nya roll att stötta Microsofts kunder i sin digitaliseringsresa.

”Jag ser mycket fram emot mitt nya uppdrag och är tacksam för möjligheten att leda Microsofts Customer Success Unit. Det finns stora möjligheter kopplat till innovation och digitalisering inom alla branscher. Jag tror att partnerskap och långsiktigt samarbete är framgångsfaktorer för att nyttja teknikens möjligheter, säger Annika Rådeström, blivande affärsområdeschef för Customer Success Unit för Microsoft Sverige.

Läs mer om Annikas bakgrund här.

Vänligen kontakta Microsofts kommunikationsavdelning för mer information, [email protected].

Relaterade inlägg