Capgemini och Sogeti och Zelly hyllas som årets Microsoft-partner

Nu presenteras vinnarna i Partner of the Year Awards 2023, en årlig utmärkelse som delas ut av Microsofts globala organisation. Bland årets vinnare finns två svenska Microsoft-partner. Capgemini och Sogeti tilldelas utmärkelsen Microsoft Country Partner of the Year Sweden och Zelly får den globala utmärkelsen Modern Work for Small Medium Businesses.  

”Vårt svenska partnernätverk med över 4 000 Microsoft-partners spelar en central del av Microsofts verksamhet. Det är tillsammans med dem som vi skapar nya möjligheter för våra kunder. Därför är det med stor glädje som vi presenterar Capgemini och Sogeti som årets Country Partner of the Year Sweden och Zelly som årets Modern Work for Small Medium Businesses. Bägge parter har på ett utomordentligt sätt anammat den senaste tekniken och utvecklat innovativa erbjudanden anpassade efter kundens specifika behov,” säger Therése Treutiger, ansvarig för Microsofts partnerverksamhet i Sverige.

Tävlingen Partner of the Year syftar till att lyfta det innovativa arbete som görs inom Microsofts globala partnernätverk. Vinnarna och finalisterna valdes ut bland tusentals nomineringar från över hundra olika länder. Utmärkelserna tilldelas de Microsoft-partner som under året visat stor innovationskraft och framgångsrikt lyckats implementera kundlösningar som baseras på Microsofts teknik.

”Vi på Zelly är otroligt stolta och glada över att tilldelas det globala priset Modern Workplace for SMB. Det är ett bevis på vår kompetens och vårt arbete att vara en one-stop-shop partner för våra kunder inom Microsoft Cloud. Det visar även hur vi tillsammans med Microsoft skapar värde och accelererar digitalisering inom SMB-marknaden. Vi vill tacka Microsoft för ett bra och framför allt roligt samarbete, våra kunder för att de är med på resan och rikta ett särskilt tack till vårt team för ert enastående engagemang och teamarbete som bidragit till att vi nått denna framgång,” säger Rickard Rosén, vd för Zelly.

”Vi är såklart oerhört stolta att motta utmärkelsen Microsoft Country Partner of the Year för Sverige. Microsoft är en av våra absolut viktigaste partners och har en stor del i att vi kan fortsätta vara en stark och trovärdig digitaliserings- och teknikpartner på våra kunders digitaliseringsresa. Den här utmärkelsen är verkligen ett bevis på att vi genom vårt starka samarbete med Microsoft fortsätter att leverera affärsvärde för våra kunder”, säger Caroline Segerstéen Runervik, Sverigechef på Capgemini.

Capgemini och Sogeti utses till Country Partner of the Year Sweden med motiveringen:
Capgemini & Sogeti provide end-to-end multi-cloud services that enable clients to achieve their business transformation goals. The partnership has exceeded expectations by collaborating with Microsoft on strategic deals to ensure cutting-edge IT experiences for Swedish customers, across all segments. Their highly skilled team provides streamlined collaboration with Microsoft that enhances the overall service delivery experience.

Capgemini Group has prioritized the partnership with Microsoft in pole position for boosting the Microsoft-Sogeti-Capgemini growth via a strategic focus on skilling, data & AI, BizApps and cloud together with intelligent industries. Sogeti and Capgemini’s expertise in delivering cloud-based services aligns with Microsoft’s vision, and their collaboration provides a comprehensive solution that enables customers to transform their business.

Zelly utses till Modern Work for Small Medium Businesses med motiveringen:
Zelly is supporting small medium businesses customers in Sweden to adopt cloud solutions quickly and safely so they can meet the changing environment. They have helped upgrade their customers from Microsoft 365 Business SKU to E5, utilizing the full value of Microsoft security solutions, ensuring they remain secure and stay competitive. Zelly is also at the forefront of innovation and is putting a lot of time and effort into building AI capabilities in their Modern Work solutions, which have received overwhelming interest from customers and partners alike. Their unique AI services can help customers automate and streamline their operations, improve customer experience, enable better decision-making, and increase security. Our team at Zelly has been essential to achieve this award. Their dedication and innovative approach to our customers have not only delivered outstanding technical solutions but also developed a vibrant and fun work environment that thrives on the power of teamwork.

För mer information, kontakta [email protected]

 

Relaterade inlägg