Microsoft annonserar nya enheter för företag laddade med Copilot

Microsoft har presenterat två nya AI-drivna Surface-enheter för företag i form av Surface Pro 10 for Business och Surface Laptop 6 for Business. Dessa enheter är speciellt utformade för att optimera användningen av Copilot och andra AI-funktioner, vilket skapar nya möjligheter för arbetsplatsers produktivitet och effektivitet. Med förbättringar i molnhantering genom AI-integration i Intune och säkerhetsuppdateringar via Autopatch, erbjuder dessa enheter en robust lösning både gällande IT-hantering och säkerhet.

Surface Pro 10 och Surface Laptop 6 är de första i sitt slag som är helt byggda med Microsofts AI – Copilot – i åtanke.  De nya enheterna är de första Surface-enheterna som inkluderar en dedikerad Copilot-knapp för snabb åtkomst till AI-assistenten och är utrustade med de senaste Intel® Core™ Ultra-processorer, vilka erbjuder högre prestanda jämfört med tidigare modeller. Med Surface Pro 10 lanseras även nya Surface Pro-tangentbord som även de inkluderar en Copilot-knapp.

De nya enheterna och accessoarerna använder mer återvunnet material än tidigare och innehåller flera säkerhetsuppgraderingar och förbättrade IT-hanteringsverktyg.

Surface Pro 10 for Business och Surface Laptop 6 for Business är tillgänglig hos utvalda återförsäljare, på utvalda markander, från och med 9 april 2024.

Läs mer om Surface Pro 10 for Business och Surface Laptop 6 for Business

Copilot i Windows fungerar som en AI-hub som hjälper anställda att arbeta mer effektivt genom att hantera uppgifter över olika applikationer, filer, inställningar, data och webben. Dessutom har Windows 365 säkerhetsuppdateringar introducerats, inklusive förbättrad inloggning, kryptering av Cloud PC och skydd mot skärmdumpar och vattenmärkning, vilket ytterligare säkrar företagens data.

Läs mer om nyheterna för Copilot i Windows och Windows 365 

Microsofts nya Surface-enheter samt Windows-uppdateringar hjälper företag att skala upp användningen av AI på ett säkert och effektivt sätt. Dessa produkter och funktioner är utformade för att möta de växande behoven hos företagskunder och främja en ny era av arbete med Copilot.

Läs mer om hur Copilot, Windows och Surface bidrar till det nya arbetslivet

Relaterade inlägg