Microsoft frigiver næste generation af Office 365 til danske virksomheder

Den nye opdatering af Office 365 er tilgængelig på dansk og kan frit installeres fra i dag. Office 365 til virksomheder indeholder de opdaterede versioner af Microsoft Lync Online, Exchange Online og SharePoint Online. Derudover får man fri adgang til Office Pro Plus.

Med Office 365 får brugerne en hurtig, intuitiv og let tilgængelig brugergrænseflade, som giver adgang til og automatisk fremhæver de vigtigste dokumenter, programmer og sociale kontakter. Office 365 kan installeres på op til fem enheder per medarbejder, således at medarbejderne eks. kan benytte Office 365 på både arbejds-pc’en, tabletten og smartphonen.

Den næste generation af Office 365 åbner op for en ny og bedre måde at oprette, redigere og gennemse dokumenter og projekter på, uanset om man bruger et tastatur, en pen eller touch. Ved login får brugeren adgang til Office-programmer, dokumenter og personlige indstillinger, præcis som de blev efterladt, sidst man var logget på. Office 365 gemmer filer online på SkyDrive Pro (SharePoint), så man altid har adgang og mulighed for at redigere og dele dokumenter på farten.

Det nye Office 365 indeholder også forbedrede sociale funktioner via blandt andet SharePoint, Yammer og ikke mindst Lync-Skype, hvor brugerne kan se andre Lync- og Skype-brugeres tilgængelighed samt kontakte dem via IM, opkald og video.

“Med det nye Office 365 får alle fra store virksomheder til enkeltmandsvirksomheder bedre brugerfunktionalitet, øget produktivitet og forbedrede samarbejdsmulighederne gennem en moderne brugergrænseflade. Office 365 virker på tværs af platforme, enheder og uanset sted. Office 365 er med andre ord dit kontor på farten”, siger Aaren Ekelund, produktchef for Office 365 i Microsoft Danmark.

Hvis man ikke sidder ved sin egen computer, kan man med Office-on-Demand streame Office til den pc, man benytter – blot der er netadgang. Dokumenter gemmes som standard i skyen, så man kan dele dokumenter og samarbejde blot ved at sende et link.

Lundbecks medarbejdere får 15 minutters ekstra produktivitet om dagen

“Office 365 blev lanceret i midten af 2011 og er en af de hurtigst voksende løsninger i Microsofts historie. “Efter blot 18 måneder har en ud af fem Microsoft Enterprise kunder investeret i Office 365. Antallet af små og mellemstore virksomheder, som benytter Office 365, er på verdensplan vokset med 150 pct. inden for de seneste 12 måneder. Og i Danmark er disse tal endnu højere”, fortæller Aaren Ekelund.

En af de danske virksomheder, som har taget Office 365 til sig, er medicinalvirksomheden Lundbeck. It-afdelingen vil med Office 365 ændre sig fra at fokusere på det tekniske til i højere grad at skabe værdi for organisationen ved at fokusere på forretningens behov. Lundbeck vil med Office 365 erstatte nogle af de traditionelle IT discipliner med ressourcer, som f.eks. at lære organisationen at bruge mail på en mere produktiv måde.

“Tidligere brugte vi mange penge og ressourcer på traditionelle it-opgaver. Nu har vi fået frigjort ressourcer til blandt andet at hjælpe de ansatte med at holde online møder i Lync og blive bedre til at håndtere e-mails. Vi skal lære vores forretning at bruge nye IT produkter rigtigt, og på den måde få mest ud af vores investering. Vi har forpligtet os til at hjælpe hver ansat i Lundbeck til 15 minutters ekstra produktivitet dagligt. Blandt andet ved at lære dem at blive bedre til at bruge Office 365 og Lync,” siger Divisional Director i Lundbeck Claus Thomsen.

Dansk Røde Kors og International Røde Kors bruger også Office 365 som standard kommunikations-platform. Ed Happ, som er global it-chef peger blandt andet på successen med Office 365 i Danmark, som bevæggrund for globalt at gå i skyen med Office 365. Se: www.microsoft.com/en-us/news/Press/2013/Feb13/02-25IFRCPR.aspx.

Tre versioner af Office 365

Office 365 til virksomheder kommer i tre nye versioner, som er tilgængelige fra i dag:

  • Office 365 Small Business Premium er designet til mindre virksomheder med én til 10 medarbejdere. I tillæg til de velkendte Office programmer indeholder denne version også delt kalender, firma-e-mail, værktøjer til hjemmesider og HD videokonference.
  • Office 365 Midsize Business er tiltænkt mellemstore virksomheder og organisationer med 10 – 250 medarbejdere. Versionen giver blandt andet mulighed for at opbygge website, arbejde I teams, lettere adgang til de vigtigste e-mail og en ny webbaseret portal til administration og styring af sikkerhedsindstillinger i Office 365.
  • Office 365 Enterprise (Plan E3) inkluderer den nyeste og mest komplette produktivitetsplatform i skyen med fuld funktionalitet i SharePoint, Exchange og Lync. Derudover følger Office Pro Plus der indeholder: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, InfoPath, Access og Lync, som frit installeres på op til fem enheder, inklusive Windows tablets, pc’er og Macs.

For mere information eller en gratis prøveversion af Office 365 se office.microsoft.com/da-dk.

Microsoft holder et live webcast for kunder i dag kl. 17.00. På webcasten deltager Corporate Vice President Kurt DelBene og John Case fra Microsofts Office Division. Herudover deltager repræsentanter fra City of Chicago, Meals on Wheels og Toyota, som alle vil dele erfaringer med Office 365 til virksomheder. Du får adgang til webcast her: https://vts.inxpo.com/scripts/Server.nxp.

For flere danske cases om Office 365 se www.microsoft.com/da-dk/office365/customerstories.aspx.

Yderligere information:

For mere information om Office 365 kontakt Aaren Ekelund, produktchef for Office 365 i Microsoft Danmark på Aaren.Ekelund@microsoft.com / 51578122.

Du kan også kontakte kommunikationsdirektør Anders Adelhorst, hvis du ønsker at teste Office 365 eller kontakt til danske Office 365 kunder eller partnere (Anders.Adelhorst@microsoft.com / 51578048).

Tags: , , , , , ,

Måske også noget for dig