Nu lanceres Microsoft 365, Azure Stack og ny partnerstrategi

Microsoft lancerer i dag Microsoft 365, der samler en række ydelser på tværs af Office 365, Windows 10 og Enterprise Mobility + Security. Microsoft 365 repræsenterer en ny og mere sammenhængende tilgang til, hvordan Microsoft tilbyder kommercielle løsninger. Ambitionen er at hjælpe Microsofts partnere med at bygge innovative cloudløsninger og skabe digital transformation for kunderne.

I dag lanceres Microsoft 365, der samler det bedste fra Office 365, Windows 10 og Enterprise Mobility + Security for at hjælpe partnere og virksomheder med at drive digital transformation, bygge innovative cloudløsninger og forbedre den digitale sikkerhed.

Lanceringen finder sted under Microsofts årlige partnerkonference Inspire 2017, hvor CEO Satya Nadella fremlægger en ny partnerstrategi og en række nye produkter.

Microsoft 365 målrettes to segmenter
Microsoft 365 er rettet mod to segmenter og delt op i produkterne: Microsoft 365 Enterprise og Microsoft 365 Business.

Microsoft 365 Enterprise er til de største virksomheder, og er en videreudvikling af ​​Microsofts Secure Productive Enterprise-udbud, og omfatter Office 365 Enterprise, Windows 10 Enterprise og Enterprise Mobility + Security.

Microsoft 365 Business er designet til at give små og mellemstore virksomheder en komplet produktivitets- og sikkerhedsløsning samt en strømlinet IT-styring.  Microsoft 365 Business omfatter Office 365 Business Premium, sikkerheds- og administrationsfunktioner til Office-apps og Windows 10-enheder, der alle administreres i en centraliseret hub til at implementere og sikre enheder og brugere på ét sted.

Ifølge Forrester Consulting kan partnere med Microsoft 365 Enterprise forvente at øge omsætningen med mere end 50 procent sammenlignet med salg og implementering af Office 365 alene. Det skyldes bl.a., at Microsoft 365 gør det muligt for partnere at sælge flere samt mere differentieredeog skræddersyede tilbud.

Læs mere om Microsoft 365 her

Azure Stack skal videreudvikle cloudforretningen
Azure Stack offentliggøres sammen med hardwarepartnerne Dell EMC, HPE og Lenovo for at styrke succesen hos Microsofts partnere. Azure Stack er en udvidelse af Azure, der gør det muligt at modernisere programmer på tværs af hybride cloudmiljøer og balancere fleksibilitet og styring. Mange Microsoft-partnere er allerede begyndt at kapitalisere på kraften i Azure Stack, herunder Rackspace, Tieto og Resello.

Lettere at bygge nye forretningsapplikationer

Microsoft vil gøre det nemmere for partnere at modernisere eksisterende forretningsapplikationer og bygge nye, med et nyt program kaldet ISV Cloud Embed. Programmet giver partnere mulighed for at tilkøbe dele af Dynamics 365, Power BI, Power Apps og Microsoft Flow-funktioner som indlejrede “byggesten”. På samme måde som partnere i dag bygger apps på Microsoft Azure-platformen, kan de nu også anvende Microsofts forretningsapplikationsplatform til nemt at tilføje salgsautomatisering, service og operationel back end-funktionaliteter til egne apps.

Ny partnerstrategi præsenteres på Inspire 2017

Microsofts partnerforretning tæller flere end 64.000 cloud-partnere – mere end AWS, Google og Salesforce tilsammen. Sammen med nyhederne om Microsoft 365, Azure Stack og ISV Cloud Embed præsenterer Microsoft CEO Satya Nadella i dag en ny måde at gå i markedet på sammen med partnerne.

Hensigten er at skabe innovative cloudløsninger sammen med partnerne. Microsoft har herunder ændret og tilpasset alle partner-orienterede roller til tre primære funktioner: Build-with, Go-to-Market og Sell-with. Dette vil skabe øget samarbejde og fremme en kultur, der sætter partnerne i forreste række.

Du kan høre live stream keynotes samt læse mere om den nye partnerstrategi og de nye lanceringer her: https://blogs.microsoft.com/?p=52544224 

Måske også noget for dig