ProActive er Årets Microsoft Partner 2017

Traditionen tro blev det årlige Partner Awards i går afholdt hos Microsoft i Lyngby for at hylde flere end 3.000 dedikerede partnere, der udvikler, sælger og implementerer løsninger baseret på Microsofts teknologier.

De førende partnervirksomheder var samlet til en festlig aften, der i år forløb lidt anderledes end tidligere år ved at introducere en ekstern jury, der voterede og udnævnte vindere inden for kategorierne Digital Transformation og Start-up. Den sidste kategori af priser – Tech Innovation – blev udnævnt af en intern jury.

Den eksterne jury bestod af Jan Damsgaard (professor og institutleder, Institut for Digitalisering på CBS), Ida Auken (MF. Radikale Venstre, medstifter af Siri Kommissionen), Ole Andersen (bestyrelsesformand i Danske Bank, B&O m.fl.), Preben Damgaard (business angel & investor) og Marianne Dahl Steensen (CEO hos Microsoft Danmark).

Den helt store pris som Årets Partner 2017 blev uddelt til ProActive A/S, der det seneste år har hjulpet en lang række private og offentlige kunder med deres digitalisering, herunder Vestas, Grundfos og Høje-Tåstrup Kommune.

”Vores partnere er altafgørende i vores bestræbelse på at skabe digital transformation og innovation for alle typer af virksomheder og offentlige organisationer. ProActive A/S er valgt som Årets Partner i Danmark 2017, fordi de netop har formået at omstille deres digitale ydelser og services til forskellige behov i markedet med fokus på at drive digital transformation. For mig har det især været interessant at følge, hvordan ProActive A/S er lykkedes med deres cloud-infrastrukturprojekter, som vi i Danmark oplever stor efterspørgsel på, fordi det er fundamentet for den videre digitale udvikling af samfundet,” siger Marianne Dahl Steensen, adm. direktør, Microsoft Danmark.

Ny vision og fokus på cloudforretningen

ProActive A/S vandt prisen som Årets Partner for fjerde gang, og partnervirksomheden understregede efterfølgende, hvordan deres fokus på at skabe og implementere intelligente cloudløsninger og digital transformation i samarbejde med Microsoft havde været et pejlemærke det seneste år.

”I starten af året definerede vi i ProActive A/S vores nye vision; at drive transformation, adoption og performance for ambitiøse organisationer. Jeg er overbevist om, at denne vision har gjort, at vi igen i år kan kalde os Årets Microsoft Partner,” siger Max Sejbæk, CEO, ProActive A/S, og fortsætter.

”Vi bestræber os på at hjælpe førende danske virksomheder og organisationer med at gennemføre en digital transformation af deres forretning, både i forhold til at styrke deres medarbejderes digitale kompetencer, optimere deres processer og at engagere deres kunder ved at udnytte den nyeste teknologi fra Microsoft. Vi kan især se, at vores rådgivning og assistance i forhold til at flytte infrastruktur i skyen og vores change management og adoption-ydelser, hvor vi er med til at sikre, at kundens medarbejdere tager teknologierne til sig og bliver fortrolige med at bruge dem, gør en kæmpe forskel for vores kunder og deres medarbejdere,” siger Max Sejbæk, CEO, ProActive A/S.

Billeder fra Partner Awards 2017 kan ses og downloades her.

Oversigt over vinderne  

Årets Partner

 • ProActive A/S

Digital Transformation Awards (uddelt af ekstern jury)

 • Årets Digital Transformation Partner – Empowering Employees: ProActive A/S
 • Årets Digital Transformation Partner – Engaging Costumers: Netcompany A/S
 • Årets Digital Transformation Partner – Transforming Products: Unity Studios
 • Årets Digital Transformation Partner – Optimizing Operations: QVARTZ

Microsoft BizSpark (uddelt af ekstern jury)

 • Årets Spark: 2021.AI

Tech Innovation Awards

 • Årets Cloud Infrastructure Partner: ProActive A/S
 • Årets Modern Workplace Partner: TDC Erhverv
 • Årets Data & Analytics Partner: Kapacity
 • Årets Modern Desktop Partner: VENZO A/S
 • Årets Business Applications Partner: SCALES
 • Årets Devices Partner: Atea
 • Årets Security Partner: Omada

Tags: , , , , ,

Måske også noget for dig