Surface Go – dit device på farten

Vores hidtil mindste og mest prisvenlige Surface er nu på markedet. Surface Go er designet til at dække det PC-behov, som de fleste af os har i dag: Den skal være let, hjælpe os med at være produktiv og være til at betale.

Den opfylder de forskellige behov, vi har i løbet af dagen. Surface Go er designet til at matche vores dynamiske livsstil og ramme den rette balance mellem funktionalitet, design og ydeevne. Dermed er den ideel, uanset om du er på farten med dit arbejde, din uddannelse eller du skal se serier i sofaen.

Surface Go har alle de fordele, som de øvrige produkter i Surface-familien er kendt for – men i en lettere og billigere udgave. Surface Go er 10”, vejer under et halvt kilo og er 8,3 mm tyk. Skærmen er et specialfremstillet high-resolution Pixel-Sense Display, der understøtter Surface pen med 4.096 niveauer af trykfølsomhed og præcision. Det gør det nemt at tage noter, tegne og designe – derhjemme og på farten.

Selvom Surface Go er lille af størrelse, har den al den kraft, der skal til for, at du kan være produktiv. Surface Go indeholder 7. generation Intel Gold Processor 4415Y og har op til ni timers batterilevetid.

 

Nye features øger produktiviteten
I udviklingen af den nye Surface Go har vi fokuseret på, hvordan vi bedst understøtter produktiviteten – uden at gå på kompromis med letheden.

Derfor kan Surface Go selvfølgelig køre Office Apps, så du kan bruge de apps, du har behov for – uanset om du er i skole, på arbejde, skal se en film eller læse. Vi har også designet et særligt Surface Go Signature Type Cover, der giver den bedste tasteoplevelse. Tastaturet er ergonomisk og har Windows Precision Trackpad, ligesom du kan tilkoble den nye Surface Mobile Mouse. Og så kan den kickstand, som også kendetegner de øvrige Surface-produkter, nu udvides til 165 grader.

Endelig har Surface Go alle de indgange, du har behov for, inklusive Surface Connect til opladning og docking; USB-C 3.1 til data, video og opladning, et stik til høretelefoner og et MicroSD-kort til ekstra opbevaring af data. Windows Hello-kameraet gør det nemt at bruge ansigtsgenkendelse til at låse skærmen op og øger sikkerheden.

Surface Go er med andre ord designet til at gøre dig mere produktiv.

Tilgængelig på det danske marked
Surface Go med WiFi-adgang kan forudbestilles på det danske marked i dag. LTE-modellen kommer på markedet senere på året.

Surface Go koster fra 3.499,95 kr.

Læs mere og bestil via Microsoft Store.

For yderligere spørgsmål, kontakt Helle Rosendahl på a-hrose@microsoft.com eller +45 22 40 95 40

Tags: , ,

Måske også noget for dig