Podrška neprofitnim i međunarodnim organizacijama tokom COVID-19 pandemije

Supporting nonprofits and IGOs

U sklopu odgovora na COVID-19, Microsoft se nedavno obavezao da pomogne svojim radnicima koji su plaćeni po satu, kao i kod izazova usled neispunjenih ekonomskih potreba koji se javljaju lokalno, u u našem komšiluku u Puget Sound-u. Takođe, prepoznajemo ključnu ulogu koju tehnologija igra u svakodnevnom pružanju pomoći ljudima i organizacijama. Budući da COVID-19 utiče na ljude i države na celoj planeti, širom sveta organizacije prelaze na rad na daljinu. Uticaji promene radnog okruženja posebno su uočljivi kod neprofitnih i međunarodnih organizacija, poput Ujedinjenih Nacija, koje su na prvoj liniji i pružaju vitalnu podršku svojim lokalnim zajednicama.

Da bi neprofitne organizacije, njihovi zaposleni i volonteri neometano radili, ključno je da budu povezani bez ikakvih poteškoća.

Microsoft Teams je objedinjena platforma za komunikaciju i saradnju, koja kombinuje čet na radnom mestu, video sastanke i čuvanje datoteka, i pomaže zaposlenima i volonterima da ostanu povezani. Teams je deo Office-a 365. Ako je vaša neprofitna organizacija licencirana za Office 365, Teams platofrma vam je već dostupna. Microsoft Tehnologija za društveni uticaj [Tech for Social Impact] u ovom trenutku nudi nekoliko doniranih i plaćenih opcija za osnaživanje kvalifikovanih neprofitnih organizacija svih veličina. Ponude obuhvataju Office 365 Business Essentials, Microsoft 365 Business, kao i Office 365 E1 za veće organizacije.

Volonterima neprofitnih organizacija stavljamo na raspolaganje Office 365 E1 na 6 meseci. Office 365 E1 obuhvata Teams, elektronsku poštu, skladištenje datoteka i još mnogo toga. Ova ponuda je osmišljena za organizacije kojima je potrebna besprekorna opcija za povezivanje volontera koji, usled COVID-19, rade na daljinu. Nakon šest meseci, besplatna opcija se završava, a neprofitne organizacije mogu se odlučiti da prebace svoje volontere na plaćenu opciju Office 365 E1 ili Office 365 F1.

Kontaktirajte svog Microsoft partnera ili prodajnog zastupnika kako biste počeli da koristite ove ponude već danas. Ukoliko nemate Microsoft partnera ili prodajnog zastupnika, kontaktirajte [email protected] i pomoći ćemo vam da počnete sa korišćenjem ponude. Neprofitne organizacije moraju se registrovati kod Microsofta kako bi se utvrdilo da li su kvalifikovane za neprofitne ponude.

Izuzetno smo zahvalni neprofitnim organizacijama za sve napore koje ulažu da pomognu tokom ovog turbulentnog vremena.

Resursi

Source: Supporting nonprofits and IGOs during COVID-19

Tags:

Related Posts