Podrška neprofitnim i međuvladinim organizacijama tijekom epidemije COVID-19

Supporting nonprofits and IGOs

Kao odgovor na COVID-19, Microsoft se nedavno obvezao isplaćivati sredstva za život za svoje radnike plaćene po satu da bi se zadovoljile njihove ekonomske potrebe u regiji Puget Sound. Također prepoznajemo ključnu ulogu koju tehnologija igra u svakodnevnom pružanju podrške ljudima i organizacijama. Kako COVID-19 nastavlja utjecati na ljude i zemlje širom svijeta, organizacije se svuda prebacuju na rad na daljinu. Utjecaj tog promjenjivog radnog okruženja vidljiv je pogotovo kod neprofitnih i međunarodnih organizacija kao što su Ujedinjeni narodi, koji su na prvoj liniji i pružaju ključnu pomoć svojim lokalnim zajednicama.

Za kontinuitet rada neprofitnih organizacija, odnosno njihovih zaposlenika i volontera, ključno je da budu kvalitetno povezani.

Microsoft Teams je unificirana platforma za komunikaciju i suradnju, koja kombinira chat na radnom mjestu, video sastanke i pohranu datoteka te može pomoći zaposlenima i volonterima da ostanu povezani. Teams je dio Officea 365. Ako vaša neprofitna organizacija ima licencu za Office 365, već ga imate. Microsoft Tech for Social Impact trenutno ima na raspolaganju nekoliko donacijskih i platnih ponuda koje su dostupne za kvalificirane neprofitne organizacije svih veličina, uključujući Office 365 Business Essentials, Microsoft 365 Business i Office 365 E1 za veće organizacije.

Danas nudimo Office 365 E1 na 6 mjeseci za volontere u neprofitnim organizacijama. Office 365 E1 uključuje Teams, kao i e-mail, pohranu podataka i još opcija. Ova ponuda je napravljena za organizacije koje trebaju besprijekorne opcije povezivanja za volontere koji, zbog virusa COVID-19, rade na daljinu. Nakon šest mjeseci, ponuda će završiti pa će neprofitne organizacije moći birati žele li prebaciti volontera na platni paket Office 365 E1 ili Office 365 F1.

Kontaktirajte svog Microsoft partnera ili prodajnog predstavnika da već danas počnete koristiti te ponude. Ako nemate Microsoft partnera ili prodajnog predstavnika, kontaktirajte [email protected]  i pomoći ćemo vam da počnete s korištenjem. Neprofitne organizacije se moraju registrirati kod Microsofta da bi se utvrdilo jesu li kvalificirane za ponude za neprofitni sektor.

Neizmjerno smo zahvalni na poslu koji neprofitne organizacije rade u ovo burno doba.

Izvori

Da biste se registrirali za Microsoft neprofitne ponude, posjetite Microsoft.com/nonprofits

Source: https://www.linkedin.com/pulse/supporting-nonprofits-igos-during-covid-19-justin-spelhaug/

Tags:

Related Posts