В подкрепа на НПО и междудържавните организации по време на COVID-19

Supporting nonprofits and IGOs

Джъстин Спелхауг, глобален ръководител „Технологии за социално въздействие“, Microsoft Philanthropies  

В отговор на COVID-19, Microsoft наскоро пое ангажимент да запази възнагражденията на почасовите си служители при намалени работни часове и да посрещне икономически нужди, възникващи в региона на залива Пюджет. Освен това ние осъзнаваме решаващата роля на технологиите за подкрепата на хора и организации всеки ден. Докато COVID-19 продължава да оказва влияние върху народи и държави по света, организациите навсякъде се насочват към дистанционна работа. Наблюдаваме въздействието от тази променяща се работна среда специално в областта на неправителствени и международни организации, като Обединените нации, които се намират на преден план в предоставянето на ключова подкрепа за техните местни общности.  

От ключово значение е за работата на неправителствените организации – служители и доброволци – да бъдат свързани безпроблемно.  

Microsoft Teams е платформа, която обединява общуване и съвместна работа, като съчетава чат, видео срещи, съхранение на файлове. Тя може да помогне на служители и доброволци да остават свързани. Teams е част от Office 365. Ако вашата неправителствена организация е лицензирана за Office 365, вие вече разполагате с него. Екипът ни Microsoft Tech for Social Impact, който работи в рамките на Microsoft Philanthropies, в момента разполага с редица безвъзмездни или платени предложения, налични за подходящи НПО от всички размери, включително Office 365 Business Essentials, Microsoft 365 Business и Office 365 E1 за по-големи организации. 

Предлагаме Office 365 E1, който да се използва 6 месеца от доброволци, работещи в неправителствени организацииOffice 365 E1 включва както Teams, така и електронна поща, съхранение на файлове и други възможности. Това предложение е създадено за организации, които се нуждаят от безпроблемни условия за доброволци, работещи на отдалечени места в лицето на коронавируса. След шест месеца свободните места ще бъдат прекратени и съответната организация ще може да избере дали да премине към платена употреба на Office 365 E1 или Office 365 F1. 

Свържете се с вашия партньор или търговски представител на Microsoft, за да се възползвате от тези предложения днес. Ако нямате такъв, пишете на [email protected] и ние ще ви помогнем да стартирате. НПО трябва да се регистрират в Microsoft, за да се определи дали покриват условията за офертите, насочени към тези организации.   

Изключително сме благодарни за усилията, които НПО полагат, за да изпълняват мисиите си всеки ден в това бурно време.  

Източници 

  • За да се регистрирате в Microsoft за предложения за НПО, посетете Microsoft.com/nonprofits

Source: Supporting nonprofits and IGOs during COVID-19

Tags:

Related Posts