Še več tehnološke podpore v oblaku za neprofitne organizacije v boju proti COVID-19

More tech and cloud support for nonprofits on the frontline of COVID-19

Neprofitne organizacije za kritično oskrbo in prvi odziv  vsak dan po vsem svetu igrajo izjemno pomembno vlogo pri podpori in zagotavljanju vitalnih storitev za številne skupnosti. Pandemija COVID-19 je usmerila pozornost na te junake, saj njihovi zaposleni in prostovoljci presegajo službene dolžnosti in žtvujejo lastno zdravje za dobrobit vseh nas.

V Microsoftu slišimo številne zgodbe neprofitnih organizacij, ki so v krizi prehajajo v oddaljeno poslovanje in nadaljujejo s svojim delom, kot je pomoč otrokom in družinam v stiski.

Pred dvema letoma in pol smo v okviru Microsoft Philathropies  pričeli z iniciativo Tech for Social Impact, s katero je vrhunska tehnologija na voljo in finančno dostopna neprofitnim organizacijam za še večji učinek. Danes svojo dolgoročno podporo neprofitnemu sektorju nadgrajujemo z investicijo 35 milijonov dolarjev v podvojitev naših Microsoft Azure kreditov, povečanje Windows ugodnosti in dodajanje novih brezplačnih storitev za pomoč nevladnim organizacijam za kritično oskrbo in prvi odziv v boju proti COVID-19. To bo omogočilo sprostitev omejenih virov, podporo oddaljenemu učenju in delu ter pomagalo organizacijam na varen način uporabljati podatkovne analize v njihovem delovanju proti COVID-19. Za zagotavljanje prednosti obstoječim kupcem smo v nekaterih regijah začasno postavili omejitve brezplačne Azure ponudbe, Microsoft pa je zavezan podpiranju in omogočanju prvega odziva s tehnologijo in viri, ki so potrebni v tem ključnem času.

Podrobnosti zaveze:

Kriteriji za izbor:

  • Priložnost je primarno namenjena neprofitnim organizacijam za kritično oskrbo in prvi odziv, omejeno na: zdravstveno podporo, humanitarne storitve, javno varnost, prehrano, stanovanjsko oskrbo in organizacije za raziskovanje COVID-19. Za neprofitne organizacije, ki ustrezajo kriterijem, je priložnost na voljo do 30. junija 2020.

Prednosti:

  • Za navedene neprofitne organizacije se Azure credit podvoji z 3.500 USD na 7.000 USD za porabo v naslednjih 12 mesecih.
  • Za podporo Windows Virtual Desktop scenarijem omogočamo 100 licenc za Windows Upgrade na voljo preko naše TechSoup ponudbe za donacije. Dodali smo tudi Windows Enterprise E3 preiskusno različico za 100 sedežev za šest mesecev. Tako omogočamo, da srednje velike organizacije z licencami operacijskega sistema uporabijo vse zmogljivosti Windows Virtual Desktop.
  • Za pomoč organizacijam pri hitri uvedbi smo vzpostavili tri nove brezplačne oddaljene storitve:

Azure Onboarding Concierge: za vzpostavitev Azure credit naročnine, razumevanje administratorskih vlog, obvladovanja stroškov in najboljših praks upravljanja.

Windows Virtual Desktop Help desk: za podporo organizacijam pri tehničnih vprašanjih med uvedbo Windows Virtual desktop. Organizacije bomo povezali s partnerjem ali FastTrack programom za dolgoročno podporo in zagotavljanje učinkovite in uspešne uvedbe.

Microsoft Community Training (MCT) Concierge: Microsoft Community Training podpira personalizirano učenje za velike in razpršene organizacije. Ta storitev zagotavlja pregled nad vsebino in pomoč pri konfiguraciji in uvedbi.

Kako začeti?

Obstoječe organizacije, ki ustrezajo kriterijem: Oglejte si prednosti na Microsoft Portalu za neprofitne organizacije s klikom na »COVID-19 response offer« in pričnite z oskrbo.

Nove organizacije, ki ustrezajo kriterijem:

Pričnite z registracijo na Microsoft Portalu za Neprofitne organizacije s klikom na »get started«. Začeli boste validacijski proces in po po potrditvi vam bo na voljo »COVID-19 response offer«.

Dodatne informacije: Oglejte si pogosta vprašanja

Mnoge organizacije so nam sporočile, da pri svojem delu proti COVID-19 potrebujejo pridobivanje uporabnih informacij iz lastnih podatkov. Zato smo vsem neprofitnim organizacijam zagotovili dostop do Nonprofit Data Warehouse Quickstart, ki integrira različne podatkovne vire v enotno podatkovno skladišče in omogoča vizualizacijo podatkov s PowerBI orodjem. Tako lahko organizacije uporabijo moč podatkov za določanje najbolj učinkovite rabe virov in še bolje podpirajo ekipe na terenu pri njihovem zahtevnem delu.

Ta Microsoft Philanthropies objava je ob našem AI for Health fokusu del širše zaveze za boj proti COVID-19, s katero podpiramo učenje na daljavo za učence po vsem svetu, omogočamo delo od doma za podjetja in organizacije, zagotavljamo potrebne medicinske zaloge in podpiramo lokalne skupnosti. Današnja novica se osredotoča na našo ponudbo za neprofitne organizacije. Za dodatne informacije priporočamo obisk COVID-19 Resource Guide for Nonprofits.

Izjemno cenimo junaško delo neprofitnih organizacij po vsem svetu in ostajamo trdno zavezani, da jim zagotavljamo pomoč pri premagovanju COVID-19.

Source: More tech and cloud support for nonprofits on the frontline of COVID-19

Tags:

Related Posts