Pian voit tilata Kotipizzaa Xboxilla

 |   Microsoft News Center

Kotipizza
Kotipizza

November 04, 2014
Kotipizza on ensimmäinen suomalainen sovellus, joka toimii kaikilla Microsoft-laitteilla: Xbox One, Windows ja Windows Phone.
Downloads:
Web

Xbox One -peli- ja -viihdejärjestelmällä voi tilata pian pizzaa, kun suomalaisen Kotipizza-ketjun maksuton sovellus julkaistaan keväällä 2015. Kyseessä on ensimmäinen suomalainen ja maailmanlaajuisestikin ainutlaatuinen Xbox One -sovellus, jonka avulla käyttäjä voi tilata pizzaa television kautta. Kotipizza-sovellus julkaistaan myös Windows-tableteille, -tietokoneille ja -puhelimille.

Kotipizzan verkkokauppaan integroidun sovelluksen käyttäjät voivat tehdä tilauksen valitsemaansa Kotipizza-ravintolaan. Tuotteet toimitetaan kotiovelle tai ne ovat noudettavissa valitusta ravintolasta. Sovelluksen avulla voi myös hakea tietoa pizzoista ja muista tuotteista.

”Digitaaliset palvelut ovat tärkeä osa nykyajan asiakaskokemusta. Kotipizzan tilaaminen integroituu jatkossa osaksi viihdekokemusta, jossa jo nyt yhdistyvät rentoutuminen ja yhteinen hauskanpito pelien ja elokuvien parissa. Nyt tuomme helppokäyttöisen tilaussovelluksen tuotekuvineen ja tarjouksineen osaksi tätä kokonaisuutta. Xbox One on luonnollinen valinta uudeksi kanavaksi ja se tuo meille mahdollisuuden päästä kodin isoimmalle näytölle”, sanoo Kotipizza Oyj:n toimitusjohtaja Tommi Tervanen.

Xbox Onella voi pelaamisen lisäksi katsoa televisiota ja elokuvia, kuunnella musiikkia, selata nettiä ja skypettää. Laitteessa on myös sovelluskauppa, joka antaa yrityksille uusia mahdollisuuksia tavoittaa pelaamista ja viihdettä rakastavat käyttäjät. Xbox-konsoleille on julkaistu jo yli sata erilaista sovellusta eri maissa.

”Xbox on kehittynyt pelikonsolista kokonaisvaltaiseksi viihdekeskukseksi, jonka ympärille keräännytään viettämään aikaa perheen ja ystävien kanssa. Xbox Onella voi toteuttaa täysin uudenlaisia palveluita osana saumatonta viihdekokemusta, ja olemme todella innoissamme Kotipizzan näyttäessä tietä edelläkävijänä”, sanoo Xbox-liiketoimintajohtaja Jussi Luoto Microsoft Oy:stä.

Yksi sovellus, monta laitetta

Kotipizza-sovellus on ensimmäinen suomalainen ns. universaali sovellus, joka toimii Xbox Onen lisäksi kaikilla Microsoftin laitealustoilla: Windows-tableteissa ja -tietokoneissa sekä Windows Phone -puhelimissa. Koska sovellus suunnitellaan ja koodataan vain kerran, saavutetaan merkittäviä säästöjä kehitysresursseissa ja ajassa. Myös sen ylläpito yksinkertaistuu. Käyttäjä lataa sovelluksen Windows-kaupasta suoraan eri laitteille ja se toimii kosketuksella, hiirellä, peliohjaimella ja Kinectillä.

Windows- ja Xbox One -sovellukset ovat osa Kotipizzan vahvaa panostusta digitaalisiin palveluihin.

“Tabletit, puhelimet ja konsolit ovat meille erittäin mielenkiintoinen kanava kohdata ja palvella asiakkaitamme digitaalisen ruokapöydän äärellä. Microsoft on meille mieluisa kumppani, jonka kanssa on luontevaa aloittaa kohdennettujen digitaalisten palveluidemme laaja levittäminen. Sosiaalinen internet muodostaa keskeisen osan toimintaamme, jossa asiakaskohtaaminen, palvelukokemus, vertaisarviointi ja asiakkaiden palaute määrittävät menestyksemme”, sanoo Kotipizza Oyj:n toimitusjohtaja Tommi Tervanen.

Maksuttomat Windows- ja Windows Phone -versiot ovat ladattavissa Windows-kaupasta loppuvuodesta 2014 ja Xbox One -sovellus keväällä 2015. Windows-kaupassa on jo yhteensä yli 520 000 sovellusta ja peliä eri Windows-laitteille. Xbox One julkaistiin Suomessa syyskuussa ja sille on saatavilla kymmeniä yksinoikeuspelejä.

Lisätietoja:

Kotipizza Oyj, toimitusjohtaja Tommi Tervanen, [email protected], puh. 0207 716 743


www.kotipizza.fi


Microsoft Xbox, liiketoimintajohtaja Jussi Luoto, [email protected], puh. 040 552 9821
Microsoft Windows -kuluttajamarkkinointi, Vesa-Matti Paananen, [email protected], puh. 050 526 0430


www.xbox.com/xboxonewww.windows.fi


www.windowsphone.fi

Tags: , , , , ,