Microsoft Surface Hub tilattavissa yrityksille 1.7.

Uusi suurinäyttöinen Surface Hub -kokouslaite tulee saataville myös Suomessa.

Microsoft Surface Hub

Microsoft ilmoitti tänään, että uusi, suurinäyttöinen kokouslaite Microsoft Surface Hub tulee tilattavaksi yrityksille 24 eri maassa 1.7. alkaen, Suomi mukaan lukien. Kosketukseen ja elektroniseen musteeseen liittyvien läpimurtoinnovaatioiden avulla Surface Hub tuo yhdessä Windows 10-käyttöjärjestelmän sekä Skype for Business-, Office-, OneNote- ja universaalien Windows-sovellusten kanssa uudenlaista, ryhmille optimoitua tuottavuutta ja käyttäjäkokemusta. Ainutlaatuinen kokemus on suunniteltu innostamaan niin samassa huoneessa yhdessä työskenteleviä ihmisiä kuin kokoukseen etäältä liittyviä. Surface Hub on saatavana kahtena eri mallina erilaisten huoneiden ja tilojen tarpeisiin: 55-tuumainen Surface Hub sekä 84-tuumainen Surface Hub.

Surface Hub tarjoaa samassa paketissa täydellisen, pilveen kytketyn Windows 10 -laitteen tehon ja monikäyttöisyyden sekä yhteistiloihin mukautetun käyttöliittymän helppokäyttöisyyden ja yhdenmukaisuuden. Laite on suunniteltu niin, että kuka tahansa voi kävellä sen luo ja käyttää sitä ideoiden ja tiedon jakamiseksi mukaansatempaavasti. Aloitusnäytöstä on heti helppo käynnistää kirjoitustaulu tai videoneuvottelu sekä jakaa tietoa. Lisäksi yrityskäyttäjät voivat hyödyntää monenlaisia universaaleja Windows-sovelluksia ja näin tuoda reaaliaikaista dataa sekä liiketoiminnan työkaluja päätöksenteon tueksi kokouksiin. Yhdistämällä toimialakohtaisia, yritysten käyttämiä universaaleja Windows-sovelluksia mukaansatempaavaan etäkokousratkaisuun, Surface Hub tuo aivan uudenlaista innovatiivisuutta ja tehokkuutta työtapoihin. Surface Hub pysyy ajan tasalla Windows Update for Business -päivityksillä, jotka jatkuvalla pohjalla tuovat laitteeseen uusimmat innovaatiot ja tietoturvapäivitykset.

”Vaikka on jo olemassa useita laitteita yksilön tuottavuuden parantamiseen, on meillä lisäksi oltava laite, joka on todella optimoitu ihmisryhmän yhdessä käytettäväksi – joka ei ole suunniteltu vain sille, mitä meidän pitää tehdä, vaan miten me haluamme työskennellä. Nyt meillä on sellainen”, sanoo Microsoft Devices -yksikön johtaja Mike Anguilo. ”Siinä missä PC mullisti yksilöiden tuottavuuden, tulee Surface Hub muuttamaan tavan, jolla ryhmät työskentelevät yhdessä.”

Surface Hub -käyttäjäkokemus perustuu herkästi reagoivaan näyttöön, joka on suunniteltu elektroniselle musteelle ja kosketukselle. Molemmissa Surface Hub -versioissa on integroidut kosketusnäytöt, jotka kykenevät havaitsemaan 100 yhtäaikaista kosketuspistettä ja jopa kolme samanaikaista kynäkosketusta. Laitteissa on kaksi eteenpäin suunnattua 1080p-videokameraa ja neljän elementin mikrofonijärjestelmä, joka havaitsee ja seuraa ääniä taustamelun vähentämiseksi videoneuvotteluissa. Surface Hubissa on sisäänrakennettu WLAN, Bluetooth 4.0 ja NFC sekä erilaisia portteja langallisille ja langattomille liitännöille, joiden avulla voi helposti jakaa eri laitteilta sisältöä näytölle.

Microsoft tekee tiivistä yhteistyötä strategisten kumppaneiden kanssa, jotta yritykset voivat helposti ottaa käyttöön Surface Hubin ja integroida sen neuvotteluhuoneisiin ja IT-ympäristöihin. Suomessa Surface Hub tulee saataville valittujen tukkureiden ja jälleenmyyjien kautta.

Surface Hub ja niihin liittyvät tarvikkeet ovat tilattavissa valtuutetuilta jälleenmyyjiltä 1.7. alkaen 24 maassa, Suomi mukaan lukien.

Lisätietoja Surface Hubista löytyy osoitteesta: https://www.microsoft.com/microsoft-surface-hub.

Microsoft Surface Hub

Microsoft Vuonna 1975 perustettu Microsoft on maailman johtava ohjelmistotuotteiden, -ratkaisujen ja -palveluiden toimittaja, joka auttaa yrityksiä, organisaatioita ja ihmisiä hyödyntämään tietotekniikan mahdollisuuksia uusilla innovatiivisilla tavoilla. Suomessa Microsoft Oy:n palveluksessa työskentelee 280 henkilöä, joiden visiona on lähes 2 000 yhteistyökumppanin kanssa auttaa asiakasta menestymään Microsoftin ratkaisujen avulla. Kesäkuussa 2014 päättyneenä tilivuonna Microsoftin liikevaihto oli 86,83 miljardia US dollaria. www.microsoft.fi/uutisia

Tags: , , , ,