Microsoft Ignite 2019 esittelee turvallisia ja älykkäitä työkaluja ja ratkaisuja yrityksille

 |   Microsoft News Center

Nykypäivänä lähes jokainen yritys on ohjelmistoyritys ja teknologia on juurrutettu syvälle jokapäiväiseen työskentelyymme ja arkeemme. IT:n ja kehittäjien rooli muuttuu aina vain tärkeämmäksi. Microsoftin Ignite -tapahtuma kokoaa tällä viikolla yli 26 000 IT-alan ammattilaista, päättäjää ja ohjelmistokehittäjää sekä muiden alojen ammattilaisia Orlandoon, Floridaan.

Tulevan viikon aikana Microsoft esittelee laajan kirjon uusia työkaluja ja ratkaisuja, jotka auttavat yrityksiä ja ihmisiä saamaan enemmän irti datastaan ja työntekijöitä kasvattamaan osaamistaan nopeasti sekä hyödyntämään olennaisia Azure-pilvipalvelun työkaluja riippumatta organisaatiossa käytössä olevasta pilvialustasta.

Nykypäivänä dataan perustuvat näkemykset, oivallukset ja turvallisuus ovat ensiarvoisen tärkeitä. Tekoäly, turvallisuus ja yksityisyydensuoja on rakennettu sisään useimpien digityökalujen päivityksiin ja ominaisuuksiin. Panostamalla teknologian ominaisuuksiin, pilvipohjaiseen älykkyyteen ja integraatioon autamme asiakkaitamme ratkaisemaan heidän suurimpia tietoturvaan ja vaatimustenmukaisuuteen liittyviä haasteitaan.

Tässä muutamia nostoja Microsoft Igniten ensimmäiseltä päivältä:

  • Julkaisimme tänään Azure Synapse Analytics -palvelun, joka yhdistää Azuren SQL Data Warehousen ominaisuudet ja uudet päivitykset. Tuomalla yhteen tuloksia kaikista tietolähteistä ja -varastoista ja big datan analysointijärjestelmistä Azure Synapse Analytics auttaa asiakkaitamme saamaan datastaan enemmän irti nopeammin ja turvallisemmin.
  • Julkaisimme myös ennakkonäkymän Azure Arcista, joka tarjoaa Azuren ratkaisuja ja hallintaa asiakkaillemme, joilla on käytössään eri pilvipalvelut tai infrastruktuurit, esimerkiksi Amazonin tai Googlen tarjoamat vaihtoehdot.
  • Julkaisimme myös ensimmäisen näkymän uuden robotikan automaatioprosessikyvykkyydestä Power Automate -palvelussa (aiemmin Microsoft Flow), nimeltään UI Flows. UI Flows antaa käyttäjien muuttaa manuaaliset tehtävät automaattisiksi työmalleiksi tallentamalla ja toistamalla ihmisen ohjaamia tehtäviä eri ohjelmistossa, jotka eivät tue API-automaatiota. Tämän päivityksen myötä Power Automate on end-to-end automaatioalusta.
  • Julkaisimme myös uuden tietämysverkoston Microsoft 365:ssä. Tämä on ensimmäinen uutuus Microsoft 365 -ratkaisuihin sitten Microsoft Teamsin julkaisun ja tukee vahvasti tavoitettamme muuttaa asiakkaidemme oppimista ja tietoa. Tämä uusi työkalu yhdistää tehokkaan ja järjestelmällisen yritystiedon hallinnan sekä digitaalisen avustajan ja tuo työntekijöille tarvitsemansa tiedon oikeassa kontekstissa ja hetkessä.
  • Tuomme ihmiset keskiöön kaikissa Microrsoft 365 -tuotteissa uusien ominaisuuksien avulla, jotta he voivat työskennellä entistä paremmin. Muutamia esimerkkejä keinoista, jotka tulevat helpottamaan ihmisten arkea:  
    • Streamvideopalvelu käyttää koneoppimisalgoritmia tunnistaakseen ja poistaakseen tarpeettoman taustamelun miltä tahansa videolta yhdellä klikkauksella. 
    • Teamsin uusi keskustelupainike Outlook-sähköpostisovelluksessa tekee sähköpostikeskustelujen siirron Teamsiin entistä helpommaksi. 
  • Esittelimme myös uudet Microsoft Edge -selaimen ja Microsoft Bing -hakukoneen, jotka ovat saaneet uusia ja ainutlaatuisia ominaisuuksia. Yksi ominaisuuksista tuo yhteen sekä internetin että sisäisen intranetin Microsoft Bing -haun kautta. Uudistukset sisältävät myös tehokkaan, oletusasetuksena olevan yksityisyydensuojan sekä mahdollisuuden siirtää nettihakuja suoraan Microsoftin Officen työkaluihin.  

Voit katsoa Microsoftin toimitusjohtaja Satya Nadellan puheenvuoron tallenteen ja nähdä viimeisimmät uutiset Microsoft Ignite -viikosta globaalista uutishuoneestamme. 

Tags: , , , ,