Microsoft Oy:n uuden johtoryhmän monipuolinen kokemus auttaa suomalaisyrityksiä ja -organisaatioita hyödyntämään dataa ja teknologiaa kasvunsa tueksi

 |   Microsoft News Center

Microsoftin tuoreen selvityksen mukaan 96 % suomalaisyrityksistä on käynyt läpi mittavia muutoksia viime vuosien aikana. Selvitykseen osallistuneiden suomalaisjohtajien mukaan muutoksen haasteena ei ole teknologia vaan yrityskulttuuri. Microsoftin uudistunut johtoryhmä pystyy auttamaan asiakkaitaan muutoksissa ja niihin liittyen teknologian ja yrityskulttuurin yhdistämisessä monipuolisen kokemuksensa ansiosta. Johtoryhmässä on kokemusta eri toimialoilta, tuoretta näkemystä Microsoftin ulkopuolelta sekä laajaa kokemusta Microsoftin eri organisaatioista sekä erilaista koulutus- ja työtaustaa. Puolet Microsoftin uudistuneesta johtoryhmästä on naisia.  

”Teknologinen kehitys tuo yrityksille ja organisaatioille uusia mahdollisuuksia sitouttaa asiakkaitaan ja omia työntekijöitään sekä uudistaa palveluitaan ja tuotteitaan. Samaan aikaan liiketoimintaympäristö ja maailma muuttuvat kovaa vauhtia ja yrityksissä ollaan monen muutoksen keskellä yhtä aikaa. Koko Microsoft-tiimimme tavoitteena on auttaa organisaatioita ja yrityksiä saavuttamaan enemmän, ymmärtämään jatkuvaa muutosta sekä kehittymään ja kasvamaan teknologian avulla. Johtoryhmämme tukee tätä työtä laajalla ja monipuolisella osaamisellaan, ja auttaa asiakkaitamme, kumppaneitamme ja tiimiämme menestymään”, sanoo Microsoft Oy:n toimitusjohtaja Jussi Tolvanen.

Uudistuneessa johtoryhmässä vastuualueet jakautuvat seuraavasti:

Lisätietoja:
Anne Alarotu, viestintäjohtaja, Microsoft Oy
puhelin: 0504871308
sähköposti: anne.alarotu(a)microsoft.com