Microsoft esittelee hybridityöhön ja liikkuvaan elämäntapaan suunnitellut Windows 11-käyttöjärjestelmän Surface-laitteet

 |   Microsoft News Center

Surface tuotevalikoima

Moderni arki asettaa laitteille, ohjelmistoille, järjestelmille ja yhteensopivuudelle aivan uuden vaatimustason. Ergonomia, kestävyys ja monimuotoinen käytettävyys ovat kriittisiä ominaisuuksia eri elämäntilanteissa. Microsoft Surface -laitteiden suunnittelun lähtökohta on aina muotoilun, ohjelmiston ja laitteen harmonia. Surface tarjoaa parhaan mahdollisen käyttökokemuksen toimien suunnannäyttäjänä koko Windows-ekosysteemille.  

Jokainen uusi Windows-versio mahdollistaa uuden sukupolven laitteistoinnovaatioita. Windows 11:n julkaisun yhteydessä teemme jälleen merkittäviä uudistuksia Surface-valikoimaan. PixelSense-näytöillä, uudella kynäteknologialla, premium-tason mikrofoneilla ja kameroilla sekä tehokkailla suorittimilla varustetut uudet Surface-laitteet eri kokoluokissa on suunniteltu viemään Windows-kokemus seuraavalle tasolle. Surface-valikoimaan on tulossa seuraavat laitteet: 

  • 2-in-1-perheen täysin uudelleen suunniteltu Surface Pro 8, uusi Surface Go 3 ja uudistettu Surface Pro X 
  • Surface Duo 2 – mobiilituottavuutta kahdella näytöllä 
  • Surface Slim Pen 2, joka vie digitaalisen piirtämisen uudelle tasolle  
  • Uusia tarvikkeita, joiden suunnittelun lähtökohtana on uudenlainen suhtautuminen tuotteiden valmistukseen, ympäristövastuuseen ja saavutettavuuteen.  

Surface Laptop Studio

Microsoft Surface Laptop Studio  

Windows 11:tä varten suunniteltu Surface Laptop Studio on tehokkain koskaan kehitetty Surface-laite. Surface Laptop Studio on rakennettu täydelliseksi laitteeksi ohjelmistokehittäjille, luovien alojen ammattilaisille, viikonloppupelailijoille ja suunnittelijoille 

Surface Laptop Studiossa on uusi, äärimmäisen kestävä Dynamic Woven Hinge -sarana, jonka ansiosta laite muuntautuu saumattomasti eri käyttötarkoituksiin. 

  • Laptop-tila tarjoaa ensiluokkaisen kirjoitustuntuman täydellä näppäimistöllä ja Precision Haptic -kosketuslevyllä. 
  • Stage-tilassa 14,4 tuuman PixelSense-kosketusnäyttö liukuu etualalle täydelliseen kulmaan pelaamista, suoratoistoa, telakkakäyttöä tai esityksen pitämistä varten. Näppäimistön ollessa piilossa voit uppoutua täysin kosketusnäyttöön Surface Slim Pen 2 -kynän, kosketuksen tai kosketuslevyn avulla. 
  • Studio-tila tarjoaa erinomaisen alustan luovaan työhön, kuten kirjoittamiseen tai piirtämiseen. Surface Slim Pen 2 -kynän saa säilytettyä kätevästi näppäimistön alla, jonne se kiinnittyy magneettisesti ja jossa se latautuu seuraavaa käyttökertaa varten1. Monipuolinen kannettava tietokone päästää käyttäjän mielikuvituksen valloilleen sovelluksia kehitettäessä, videoita toistettaessa tai tehoa vaativia pelejä pelattaessa. 11. sukupolven Intel® Core™ H35 -suoritin ja NVIDIA® GeForce RTX™ -näytönohjain varmistavat, että Laptop Studiossa on tehoa suorittaa vaivattomasti vaativimmatkin tehtävät.  Surface Laptop Studio tulee saataville vuoden 2022 alussa, hinnat alkaen 1 799 €. 

Surface Pro 8

Microsoft Surface Pro 8  

Ikonisen 2-in-1-laitteemme uudistettu versio on merkittävin askel eteenpäin sitten Pro 3:n julkaisemisen jälkeen. Surface Pro 8 on yli kaksi kertaa nopeampi kuin Pro 7. Intel® Evo™ -alustalle kehitetyssä laitteessa on 11. sukupolven Intel® Core™ -suoritin ja kaksi Thunderbolt 4 -porttia. Entistä tehokkaampi Surface Pro 8 Windows 11 -käyttöjärjestelmällä ja 16 tunnin akunkestolla2 on markkinoiden tehokkain 2-in-1-laite. 

Surface Pro 8:ssa on värit kirkkaasti toistava, käytännössä reunaton 13 tuuman PixelSense -kosketusnäyttö. Surface-laitteiden teknisesti edistyneimmän näytön Dolby® Vision™ ja Adaptive Color Technology varmistavat silmille mukavan ja luonnollisen  katselukokemuksen. Pro 8 on täydellinen hybridilaite, joka yhdistää dynaamisen matkatabletin ja kotitoimiston tehokkaan tietokoneen. Laitteessa on huipputarkka 5 megapikselin etukamera, 10 megapikselin 4K-takakamera, Dolby® Atmos™ -äänet ja kaksi far field -studiomikrofonia, joiden ansiosta kuulostat ja näytät parhaimmaltasi.  

Uusi Surface Slim Pen 2 säilyy ja latautuu uudessa Surface Pro Signature Keyboard -näppäimistössä, minkä ansiosta kynä on valmiina aina inspiraation iskiessä. 120 hertsin virkistystaajuuden ansiosta Pro 8 tarjoaa ennennäkemättömän kynätuntuman ja piirtämiskokemuksen. 

Surface Pro 8 tulee myyntiin vuoden 2022 alussa, hinnat alkaen 1 229 €.  

Surface Go 3

 

Microsoft Surface Go 3  

Näppärin Surface 2-in-1 -laitteemme sopii täydellisesti jokapäiväisiin tehtäviin, kotiläksyihin ja vapaa-aikaan. Intel Core i3 -suorittimella varustettu Surface Go 3 on suunniteltu hyödyntämään Windows 11:stä kokonaisvaltaisesti, ja laite on nyt 60 prosenttia aiempaa nopeampi ja siinä on koko päivän kestävä akku2, LTE Advanced3  -yhteys (vaihtoehtona) ja sisäänrakennetut Microsoft-turvaratkaisut. Surface Go 3 on optimoitu tabletti- ja laptop-käyttöön digitaalisen kynän ja kosketuksen avulla. 

Surface Go 3 painaa vain noin 540 grammaa ja siinä on 1080 pikselin kamerat, luokkansa parhaat studiomikrofonit, Dolby Audio -ääni ja 10,5 tuuman kosketusnäyttö. Go 3 on täydellinen laite yhteydenpitoon ja yhteistyöhön paikasta riippumatta. 

Surface Go 3 WiFi tulee saataville lokakuussa, hinnat alkaen 469 €. LTE-mallit tulevat saataville alkuvuodesta 2022. Opiskelijat, huoltajat ja opettajat saavat 5% alennuksen ostaessaan Surface Go 3:n Microsoft Storesta!

Lisätietoja Surface Go 3:sta yrityksille löytyy täältä, yrityshinnat alkaen 569€ (sis. ALV.).

Surface Slim Pen 2

Microsoft Surface Slim Pen 2 

Yksinkertainen ja miellyttävä kynätuntuma saa uppoutumaan tuottavaan ja luovaan työhön sekä auttaa painamaan asioita mieleen.   Surface Slim Pen 2:n kynätuntuma on entistäkin monipuolisempi, luonnollisempi ja sujuvampi. 

Surface Slim Pen 2:ssa on huippuluokan herkkyys. Uudelleen suunniteltu, entistä terävämpi kärki mahdollistaa tarkan kirjoitus-, väritys- ja piirtotyön. Magneettisesti Surface Laptop Studioon kiinnitettynä tai Surface Pro Signature Keyboardin sisällä säilytettynä kynä latautuu valmiiksi seuraavaa käyttökertaa varten. 

Surface Slim Pen 2 hyödyntää uusia Windows 11:n ominaisuuksia ja Surface Laptop Studion ja Surface Pro 8:n omaa Microsoft G6 -suoritinta, jonka tuottamat tuntosignaalit luovat kokemuksen kynästä paperilla. Surface Slim Pen 2:n sisäänrakennettu  värinävaste saa aikaan luonnollisen tuntuman muistiinpanoja tehdessä ja piirtäessä. Tuntosignaaleja käytetään myös palautteena luonnollisia eleitä käytettäessä, esimerkiksi ympäröitäessä objekteja Microsoft 365 -sovelluksissa ja käytettäessä Adobe Fresco -työkaluja. 

Surface Slim Pen 2 tulee saataville vuoden 2022 alussa suositushintaan 134,99 €.  

Surface Pro X

Microsoft  Surface Pro X 

Julkistimme vuosi sitten ohuen, kevyen Surface Pro X:n LTE-yhteydellä ja Microsoft SQ2 ARM -suorittimella. Laite yhdisti Surface Pron monipuoliset ominaisuudet mullistavaan virrankäytön tehokkuuteen ja yhdistettävyyteen. Surface Pro X:ssä on nyt Windows 11 ja emuloitu 64-bittinen arkkitehtuuri, joiden ansiosta laitteeseen on saatavilla enemmän sovelluksia kuin koskaan aiemmin. Muun muassa Microsoft Teams ja Office ovat optimoituja ARM-suorittimelle, samoin Adobe Photoshop ja Lightroom. Tämä uusi Wi-Fi-malli tuo ohuen, tyylikkään muotoilun ja koko päivän akunkeston2 edullisimpaan hintakategoriaan ja siten yhä useampien asiakkaiden saataville.  

Surface Pro X tulee saataville vuoden 2022 alussa, hinnat alkaen 999 €. 

Surface Duo 2

Microsoft Surface Duo 2  

Kaksinäyttöinen Surface Duo 2 on suunniteltu ottamaan kaikki irti Microsoft 365:stä, tuottavuudesta ja viihteestä mobiilimuodossa paikasta riippumatta. Kun lanseerasimme Surface Duon, määrittelimme uudestaan mitä mobiililaitteella voi tehdä. Surface Duo 2 vie tätä visiota yhä pidemmälle ja tarjoaa samalla ominaisuudet, joita odotetaan premium-luokan älypuhelimelta. 

Duo 2:ssa on entistä isommat 8,3 tuuman PixelSense Fusion -näytöt, Snapdragon® 888 5G Mobile Platform -suoritin, dynaaminen kolmen linssin kamera, stereoääni, NFC lähimaksuja varten sekä monia uusia lisälaitteita, jotka tarjoavat uusia toiminnallisuuksia ja parantavat laitteen suojausta.  

Surface Duo 2 tulee saataville yritysasiakkaillemme myöhemmin tänä vuonna suositushintaan 1 709 €. 

Lähestymistapamme tuotteiden valmistamiseen  

Microsoft on tehnyt pitkän aikavälin sitoumuksen ympäristövastuuseen ja kestävään kehitykseen. Olemme sitoutuneet hiilinegatiivisuuteen ja vähentämään sekä omat että koko toimitus- ja arvoketjun hiilidioksidipäästömme yli puolella vuoteen 2030 mennessä. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi arvioimme säännöllisesti jokaisen tuotteen osan ja valmistusprosessit ympäristövastuullisuuden näkökulmasta. 

Maailmassa on yli miljardi toimintarajoitteista ihmistä, ja uskomme, että teknologian pitäisi mukautua ihmisten tarpeisiin. Haluamme tuoda huipputason tietotekniikkaa kaikkien ulottuville, myös niiden jotka on usein jätetty huomiotta. Inklusiivisuuden, huomioimisen ja uusien innovaatioiden kautta voimme edistää tavoitteita myös tuotteidemme kautta.  

Microsoft Ocean Plastic Mouse  

Ympäristön kannalta kestävämmässä toiminnassa jokainen askel on tärkeä. Olemme luoneet laadukkaan materiaalin, joka on valmistettu 20-prosenttisesti valtameristä ja vesistöistä kerätystä muovista. Ocean Plastic Mouse on valmistettu tästä materiaalista ja on ympäristöystävällinen, laadukas hiiri, joka ottaa pienen mutta tärkeän askeleen jätteen vähentämiseksi. 

Microsoft Ocean Plastic Mouse tulee saataville lokakuussa suositushintaan 27,99 €. Lisää tietoa 

Surface Adaptive Kit  

Surface Adaptive Kit on suunniteltu yhteistyössä toimintarajoitteisten ihmisten kanssa saavutettavuuden parantamiseksi korkean luokan muotoilua tai toiminnallisuuksia unohtamattaNäppäinmerkit ja –kohoumatporttien merkinnät ja laitteiden avaajat tekevät laitteiden löytämisestä, avaamisesta ja käyttämisestä helpompaa kuin koskaan, aivan kaikille.  

Surface Adaptive Kit tulee saataville myöhemmin tänä vuonna Microsoft Storen kautta. Lisää tietoa 

Luovan työn tekijöistä pelaajiin sekä kaiken kokoisille yrityksille ja perheilleuudet Surface-laitteet on suunniteltu tarjoamaan monipuolisuutta ja tehoa, jotta käyttäjät voivat keskittyä olennaiseen ja antaa teknologian toimia taustalla. Surface-laitteet on suunniteltu erottumaan joukosta muotoilullaan ja käyttötuntumallaan ja toimimaan alustana asiakkaidemme luovuudelle. 

Lisätietoa uusista Surface-laitteista löydät Microsoft.com-sivustolta. Lue lisää Surfacesta yrityskäyttöön osoitteessa Surface.com/business tai ota yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjään.  

 

1 Surface Slim Pen 2 myydään erikseen.
2 Akunkesto riippuu merkittävästi käytöstä, verkkoasetusten ja ominaisuuksien konfiguroinnista, signaalin vahvuudesta, asetuksista ja muista tekijöistä. Lisätietoa on osoitteessa aka.ms/SurfaceBatteryPerformance.
3 Surface Go 3 LTE Advanced-ominaisuudella tulee saataville pian. Sivulta Surface.com saa päivityksiä paikallisesta saatavuudesta. Saatavuus voi vaihdella maittain ja malleittain. Palvelun saatavuus riippuu operaattorin verkosta. Ota yhteyttä operaattoriisi saadaksesi lisätietoja yhteensopivuudesta, palvelun hinnoittelusta, SIM-korteista ja palvelun aktivoinnista. Tekniset tiedot ja taajuudet ovat saatavilla osoitteessa Surface.com. 

Tags: , , ,