Copilot tulee kaikkien Microsoft 365 -käyttäjien saataville

 |   Microsoft News Center

Copilot-logo ja -kuvitus

Microsoft julkistaa uuden Copilot Pro -tekoälyapurin, joka tuo Copilotin laajennetut tekoälytoiminnot Microsoft 365 -sovelluksiin myös yksittäisille käyttäjille ja laajentaa Copilot for Microsoft 365:n saatavuutta kaikenkokoisiin organisaatioihin. Lisäksi Copilot for Microsoft 365:n suomen kielen tuki on saapumassa vuoden 2024 ensimmäisellä puoliskolla.   

Nämä ja muut tänään julkistetut uudistukset ovat osa Microsoftin tavoitetta tuoda Copilot-tekoälytoiminnot entistä laajemmin ja nopeammin kaikkien käyttöön. Copilot Pro on kehitetty erityisesti luovien ammattilaisten, tutkijoiden, koodaajien ja muiden Copilot-tehokäyttäjien tarpeisiin. Copilot for Microsoft 365:n laajennettu saatavuus tuo tekoälyn tuottavuushyödyt myös pienemmille yrityksille. Uusi Copilot-mobiilisovellus varmistaa, että tekoälyavusteiset hakutoiminnot ovat jokaisen käytettävissä.

Esittelyssä Copilot Pro: Vapauta luovuutesi ja tuottavuutesi

Yksittäisille käyttäjille suunnattu Copilot Pro tarjoaa käyttöön Microsoft Copilotin edistyneimmät ominaisuudet ja on tukena niin kirjoittamiseen, koodaukseen, suunnitteluun, tutkimukseen kuin oppimiseenkin – parantaen suoritustasi, tuottavuuttasi ja luovuuttasi. 

Copilot Pron ominaisuudet: 

 1. Yhtenäinen tekoälykokemus, joka toimii kaikilla laitteilla ja ymmärtää internetin käyttöäsi tietokoneella, sovelluksissa ja pian myös puhelimessakin, ja on näin tarvittaessa aina apuna.
 2. Microsoft 365 Personal- ja Family-käyttäjille pääsy Copilotiin Word, Excel (toistaiseksi Preview-tilassa ja vain englanniksi), PowerPoint, Outlook ja One Note -sovelluksissa niin PC:llä, Macilla kuin Ipadillakin.
 3. Pääsy uusimpiin kielimalleihin, kuten tästä päivästä alkaen OpenAI:n GPT-4 Turboon, joka takaa nopean suorituskyvyn myös verkon ruuhka-aikoina. Pian voit myös optimoida käyttäjäkokemuksen vaihtelemalla eri kielimallien välillä.
 4. Tehostettu tekoälykuvien luominen Designerin Image Creatorilla (entinen Bing Image Creator). Nopeampi luontinopeus, yksityiskohtaisempi kuvanlaatu sekä vaakakuvaformaatti.
 5. Mahdollisuus rakentaa uudella Copilot GPT Builderilla (tulossa pian) oma Copilot GPT, eli tiettyyn aiheeseen erikoistunut Copilot, vain muutamalla yksinkertaisella kehotteella.

Copilot Pro on välittömästi tullut saataville osassa markkinoita hintaan 20 USD kuussa per käyttäjä.  Saatavuus Suomessa tarkentuu myöhemmin.

YouTube Video

Copilot for Microsoft 365 nyt saatavilla kaikenkokoisille yrityksille

Copilot Pro on paras ratkaisumme kotikäyttäjille yksittäisille käyttäjille, mutta organisaatioille parhaan käyttökokemuksen tarjoaa Copilot for Microsoft 365, joka tuli saataville yrityskäyttöön marraskuussa 2023. 40 prosenttia Fortune 100 -yrityksistä liittyi Early Access -ohjelmaamme ja asiakkaistamme muun muassa Visa, BP, Honda ja Pfizer sekä yhteistyökumppaneistamme muun muassa Accenture, KPMG ja, PwC, Elisa ja Tietoevry käyttävät jo palvelua, eli tuhannet ihmiset eri aloilla työskentelevät jo uusin tavoin tekoälyapuri rinnallaan. Nyt Copilot for Microsoft 365 on saatavilla kaikenkokoisille yrityksille ilman käyttöoikeuksien minimimäärää.  

Tänään julkistetut päivitykset: 

 1. Copilot for Microsoft 365 on saatavilla pk-yrityksille, joilla on Microsoft 365 Business Premium- tai Business Standard -tilaus. Käyttöoikeuksia voi ostaa 1–299, hintaan 30 dollaria kuussa / käyttäjä.
 2. Poistamme 300 käyttöoikeuden vähimmäisostorajan yritysasiakkailta ja tuomme Copilotin Office 365 E3- ja E5-asiakkaiden saataville (Aiemmin ostoon vaadittiin Microsoft 365 -lisenssi). 
 3. Yritysasiakkaat voivat nyt ostaa Copilot for Microsoft 365:n Microsoft Cloud Solution Provider -kumppaniverkostomme kautta.
 4. Viime kuussa lanseerasimme Copilot for Microsoft 365:n myös oppilaitosten ja korkeakoulujen henkilöstön käyttöön.

Copilot for Microsoft 365 on erittäin tehokas organisaatioiden käytössä, sillä se kattaa internetin lisäksi koko dataympäristön, kuten sähköpostin, tapaamiset, viestit ja dokumentit. Yksinkertaisilla kehotteilla, kuten ”Kerro tiimilleni, miten päivitimme tuotestrategian”, Copilot kykenee luomaan statuspäivityksiä aamun tapaamisten, sähköpostien ja chat-viestiketjujen perusteella. Copilot for Microsoft 365 on myös integroitu suosittuihin sovelluksiin, kuten Microsoft Teamsiin (ei saatavilla Copilot Prossa). Copilot auttaa kirittämään luovuutta Wordissa, analysoimaan dataa Excelissä1, suunnittelemaan esityksiä PowerPointissa, lajittelemaan postia Outlookissa ja tekemään muistiinpanoja Teams-kokouksesta, osallistuitpa itse tapaamiseen tai et. Copilot for Microsoft 365 tarjoaa myös yritystason tietoturvan, tietosuojan ja vaatimuksenmukaisuuden sekä Microsoftin tekijänoikeussitoumuksen asiakkaan datan suhteen (Microsoft Customer Copyright Commitment). Lue lisää aiheesta englanniksi Microsoft 365 -blogista.

Esittelyssä Copilotin uudet ominaisuudet 

Samalla kun Copilotin saatavuus laajenee, tarjoamme myös ilmaisia Copilot-kokemuksia kaikille, jotka haluavat selvittää, miten tekoäly voi auttaa heitä parantamaan tuottavuuttaan ja luovuuttaan. Olemme julkaisseet Copilotiin tänään uusia päivityksiä, jotka saat käyttöösi osoitteesta copilot.microsoft.com. 

 1. Olemme julkistaneet tänään Copilot GPT:n, jonka avulla Microsoft Copilotin voi mukauttaa oman kiinnostuksen mukaisesti. Tästä päivästä lähtien saataville tulee muutamia erityisaiheisiin, kuten hyvinvointiin, matkailuun ja ruuanlaittoon, räätälöityjä Copilot GPT -toteutuksia. Copilot Pro -käyttäjillä on myös pian mahdollisuus luoda Copilot GPT Builderilla omia Copilot GPT -toteutuksia.
 2. Copilot-mobiilisovellus on nyt saatavilla Android- ja iOS-puhelimille. Sovelluksen avulla voit käyttää Copilotia ajasta ja paikasta riippumatta, sillä kysymykset ja keskustelut tallentuvat sekä puhelimeen että tietokoneelle. Mobiilisovelluksella ovat käytössä kaikki Copilotin tietokoneella käytettävät ominaisuudet, kuten GPT-4 ja Dall-E 3 kuvien luomiseen sekä mahdollisuus käyttää puhelimen kuvia Copilotin kanssa keskustellessa. Sovelluksen voi ladata Google Play Storesta tai Applen App Storesta
 3. Olemme lisänneet Copilotin myös Microsoft 365 -mobiilisovellukseen Androidille ja iOS:lle niille käyttäjille, joilla on Microsoft-tili. Uusi ominaisuus tulee saataville ensi kuussa. Copilot on käytettävissä suoraan Microsoft 365 -sovelluksessa, ja luodun sisällön voi helposti viedä Word- tai PDF-dokumentiksi. Sovelluksen voi ladata Google Play Storesta tai Applen App Storesta.

Uusien julkistusten myötä tuomme Copilotin entistä useamman asiakkaan saataville. Ilmaisista tekoälykokeiluista tehokkaaseen työskentelyyn Copilot Pron avulla ja suurten ja pienten yritysten tuottavuuden parantamiseen Copilot for Microsoft 365:lla – tarjoamme jokaiselle sopivan Copilot-ratkaisun.  

Lue lisää englanninkielisistä blogeista:

Bringing the full power of Copilot to more people and businesses – The Official Microsoft Blog

Expanding Copilot for Microsoft 365 to businesses of all sizes | Microsoft 365 Blog

1 Toistaiseksi esiversiona, vain englanniksi 

Tags: ,