Årets partners utsågs på Microsoft Partner Inspiration Day 2021

Idag sändes Microsoft Sveriges Partner Inspiration Day. Över 250 svenska partnerorganisationer deltog under eventet för att ta del av Microsofts framtidsspaningar, information om Microsofts datacenterlansering samt uppdateringar om den senaste tekniken. Under evenemanget belönade Microsoft även 13 partnerföretag som utmärkt sig under föregående år.

”Partner Inspiration Day är en av årets höjdpunkter och ett tillfälle att hylla det jobb som gjorts av våra partners under året som gått. Jag vill passa på att tacka Microsofts fantastiska partnernätverk för allt engagemang och arbete under de utmaningar som Sverige och våra gemensamma kunder har stått inför. Ni har verkligen stöttat våra kunder att skapa hybrida arbetsplatser och innovativa affärsprocesser, med hjälp av digitala verktyg. Vårt partnernätverk är en av de viktigaste framgångsfaktorerna för att vi ska kunna skapa nya möjligheter för Sverige genom digitalisering”, säger Therese Treutiger, ansvarig för Microsofts partnerverksamhet i Sverige.

Under Microsoft Partner Inspiration Day utsågs traditionsenligt partners som utmärkt sig inom respektive kategori inom Microsofts ekosystem. Vinnarna presenteras längre ner i artikeln. Tidigare i år presenterade Microsoft även vinnarna av Partner of the Year 2021 där två svenska bolag tilldelades utmärkelser. Ta del av mer information om vinnarna Asurgent och WeSafe här.

Alla vinnare på Microsoft Partner Inspiration Day 2021

Årets Hållbarhetspartner – EY

Genom att lyfta hållbarhet i alla sina kunddialoger har EY visat att man kan göra stor skillnad när man engagerar sig i denna typ av frågor.

Årets SMB Partner – WeSafe
Som vinnare av det globala SMB Modern Wwork Partner of the Year samt med innovativa lösningar för att få skapa värde för små och medelstora organisationer kan inte priset gå till någon annan.

Årets Säkerhetspartner – Truesec
Vi har under de senaste 12 månaderna sett både en stor ökning i volym och ett antal stora och omskrivna fall av säkerhetsintrång och Ransom Ware-attacker. Detta har gjort att ökad säkerhet på riktigt är på allas radar. Då är det tryggt att ha Årets Säkerhetspartner, Truesec, i vår ringhörna.

Årets Surface Partner – Atea
I ett nära partnerskap med Microsoft har ATEA drivit Surface-affären med ett stort kundengagemang, vilket har resulterat i accelererad digital transformation med moderna enheter i kombination med Microsoft 365 och växt betydligt snabbare än marknaden.

Årets ISV Partner – Hive Streaming
Hive Streaming har visat väger hur man kan bygga upp en ny global försäljningskanal genom att nyttja Azure Marketplace och Appsource. De har även bidragit till ISV-community genom att hålla föredrag om hur man skall nyttja Marketplace som ISV, både internt för Microsoft och för andra partners. Partnern har även tack vare sitt ledande arbete inom co-sell och digitala kanaler fått status som Microsoft Top Tier ISV globalt, vilket är en status som endast våra bästa globala partners får.

Årets BizApps Partner – CapGemini och Sogeti
CapGemini och Sogeti har visat framfötterna genom att inte bara vinna stora affärer och slå sina mål, utan även för att de konstant vill växa och lära sig mer genom sitt traineeprogram, rekryteringsinitiativ och certifieringar.

Årets Azure Cloud Partner – Accenture & Avanade
För ett mycket genomtänkt upplägg som omfattade inte bara de tekniska aspekterna, utan även organisation och individ, gjorde det möjligt att få en mycket försiktig kund att påbörja sin resa till molnet.

Årets Modern Work Partner Altitude 365
Vinnaren är ett bra exempel på hur en “born in the cloud” ständigt förbättrar sitt erbjudande och arbetar nära och proaktivt med Microsoft för att hjälpa kunderna på deras digitaliseringsresa. Vi ser verkligen fram mot den nya bolags-konstellationen med Uclarity för ett “Starkare Tillsammans”.

Årets Co-Sell Partner Blue Yonder
Under pandemin har det varit viktigare än någonsin att ha full koll på supplyflödet. Blue Yonder har tillsammans med Microsoft lyckats hjälpa en mängd kunder att få stenkoll på leveranser i alla logistikled samt optimerad category management i butik/varuhus vilket gjort våra kunder mer effektiva, lönsamma och därmed nöjda.

Årets Powerapp – Hogia

Under en dag på vårt Powerapp hackaton hann Hogia bygga en app med målet att supportera medarbetares hälsa under Covid. Appen visar hur många som är på kontoret, vilka som är på plats och ger medarbetarna möjligheten att välja när det passar att arbeta. Baserat på informationen kan denna partner kontrollera städning, energinivå och inte minst kaffekoppar.

Årets Start-up – Turnpike

Turnpike som kom in i Microsoft for Startups-programmet, arbetade sig sedan fram till att bli IP cosell ready, och har navigerat runt Microsoft både lokalt och globalt för att sprida sina lösningar.

Årets Stjärnskott – Coegi
Med en kompetent och driven leverans och ett effektivt samarbete med Microsofts olika säljavdelningar, lokalt i Sverige och på Irland, har Coegi bidragit till en mängd vunna affärer och tillväxt i alla tre molnen.

Årets Transformationspartner – ATEA
ATEA har som partner visat att det inte finns några hinder, utan har satsat helhjärtat på att få till de bästa lösningarna med Microsofts produkter, tjänster och teknologi i första hand.

För mer information, vänligen kontakta [email protected].

Relaterade inlägg