Esittelyssä uudet Surface Go 2, Surface Book 3, Surface Headphones 2 ja Surface Earbuds

 |   Microsoft News Center

Tänään ennakkotilattaviksi saapuvat uudet Surface-laitteet auttavat ihmisiä tekemään työtä, oppimaan, pitämään yhteyttä ja pelaamaan missä tahansa.

Tapamme tehdä työtä, olla yhteydessä muihin ja oppia muuttuvat silmiemme edessä. Laitteista on tullut toimistomme, koulumme ja vapaa-ajan ympäristömme. Ihmiset hyödyntävät nykytilanteessa Windows-tietokoneita enemmän kuin koskaan. Windows 10:n parissa käytettiin yli 4 biljoonaa minuuttia kuukaudessa – 75 % enemmän kuin vuosi sitten. Ei ole kyse vain isommasta näytöstä ja paremmasta näppäimistöstä, vaan monipuolisuudesta: laitteesta, jolla tarvitsemamme ohjelmistot toimivat siinä missä suosimamme pelit ja viihdesisällötkin ja jonka sisäänrakennetuilla kameroilla ja mikrofoneilla voimme pitää yhteyttä läheisiimme. Tämä on Windows-tietokoneiden perimmäinen tarkoitus, ja tätä varten olemme suunnitelleet myös Surface-laitteet.

Surface Go 2- ja Surface Book 3 -laitteiden, Surface Headphones 2- ja Surface Earbuds -kuulokkeiden sekä lisälaitteiden avulla käyttäjä voi tehdä kaiken, mitä hänen tarvitsee, missä tahansa. Juuri nyt liikumme lentokoneiden, kahviloiden ja toimistojen sijaan työhuoneen, keittiön pöydän ja sohvan välillä. Tarvitsemme kuitenkin laitteita, jotka pitävät työmme tuottavana ja meidät yhteydessä muuhun maailmaan – enemmän kuin koskaan.

Yhtiönä keskitymme auttamaan asiakkaitamme tässä muutoksessa. Tahdomme varmistaa, että jokaisella ihmisellä ja organisaatiolla on tarvitsemansa välineet yhteyksien ja tuottavuuden ylläpitämiseen, minkä osana toimme Microsoft Teamsin kaikkien ulottuville ja uudistimme Microsoft 365:n. Myös tänään julkistettavilla uusilla Surface-laitteilla voimme auttaa ihmisiä jatkamaan työtään, uuden luomista ja oppimista.

Laajentaessamme Surface-tuoteperhettä tavoitteemme on suunnitella Surface-laite jokaiselle ihmiselle, jokaiselle työtavalle ja jokaiseen paikkaan skaalaten mahdollisimman kannettavasta laitteesta mahdollisimman suorituskykyiseen. Haluamme tarjota laitteita, jotka taipuvat tilanteesta toiseen yhtä nopeasti kuin käyttäjät vaihtavat työstä vapaalle. Julkistamme tänään neljä uutta tuotetta ja uusia lisälaitteita, jotka noudattavat tätä periaatetta.

  • Surface Go 2 tarjoaa uskomatonta arvoa kevyessä ja kannettavassa muodossa. Se on erinomainen laite jokaiselle niin työpaikalla kuin perhepiirissäkin.
  • Surface Book 3 on kaikkien aikojen tehokkain kannettava tietokoneemme. Tämä supertehokas työasema on suunniteltu ammattikäyttöön niille, jotka tarvitsevat pöytäkoneen tasoista, helposti mukana kulkevaa suorituskykyä.
  • Surface Headphones 2 ja Surface Earbuds täydentävät Surface-kokemuksen ja auttavat keskittymään missä tahansa sekä pysymään yhteydessä tärkeisiin ihmisiin ja sisältöihin.
  • Surface Dock 2 ja multi-port Microsoft USB-C Travel Hub auttavat luomaan toimivan työtilan paikkaan kuin paikkaan.

Surface Go 2

Surface Go 2 -laitteen ohut ja keveä muotokieli on ennallaan, mutta siinä on suurempi 10,5 tuuman PixelSense-näyttö, parempi akun kesto ja alkuperäistä mallia jopa 64 % nopeampi suorituskyky Intel® 8th Generation Core™ M -vaihtoehdoilla. Laitteessa on myös kehittämämme Studio Mics -kaksoismikrofoniratkaisu, joka parantaa äänen selkeyttä ja vähentää taustahälyä Teams-kokouksissa tai videochateissa. 5 megapikselin etukameralla saa tarkkaa videokuvaa heikossakin valaistuksessa. Olemme myös lisänneet takakameraan uuden Camera-sovelluksen, jonka avulla on helppo skannata asiakirjoja ja valkotauluja – oli sitten kyse muistiinpanojen jakamisesta tai läksyjen palauttamisesta. Yhdessä Surface -kynän kanssa Surface Go 2 mahdollistaa etäopiskelun ja kenttätyöntekijöiden työskentelyn digitaalisessa ympäristössä sekä käsinkirjoittamis- ja piirtämistoimintojen hyödyntämisen esimerkiksi kaavioiden piirtämiseen, asiakirjojen kommentointiin tai matemaattisten yhtälöiden ratkaisemiseen. Surface Go -laitteen voi kustomoida näppäimistöllä ja muilla lisävarusteilla useissa eri värivaihtoehdoissa, kuten platina, musta, unikonpunainen ja jäänsininen. Surface Go 2 -laitteen hinta on alkaen 479 € ja se tulee saataville 12.5.

Surface-Go-2

Surface Book 3

Kun suunnittelimme Surface Bookin, tavoitteemme oli tuoda ihmisille laite, jossa yhdistyvät pöytäkoneen tehokkuus, tabletin monipuolisuus ja kevyen ja ohuen kannettavan tietokoneen vapaus kauniissa kuorissa. Kehittäjät, suunnittelijat ja ammattilaiset käyttävät Surface Bookia koodaamiseen ja työnkulkujen rakentamiseen Adobella ja Autodeskillä sekä pelaamiseen Xbox Game Pass for PC- tai Steam-palvelussa.

Surface Book 3 on kaikkien aikojen tehokkain kannettava tietokoneemme. Sen suorituskyky on jopa 50 prosenttia parempi kuin Surface Book 2:ssa ja akun kesto jopa 17,5 tuntia. Sekä 13-tuumaisessa että 15-tuumaisessa mallissa on upean teräväkuvainen, korkean resoluution PixelSense-näyttö, sujuvasti liukuva ja tarkka kosketuslevy, mukava näppäimistö sekä 10. sukupolven Intel® Core™ -prosessorin suorituskyky ja valinnaisena erillinen NVIDIA-grafiikkasuoritin. Kehittäjille, jotka vaativat laitteiltaan huipputason laskenta- ja siirräntätehoa, Surface Book 3 tarjoaa nyt jopa 32 gigatavua RAM-muistia sekä kaikkien aikojen nopeimman SSD-levymme. Pelaamista rakastaville 15 tuuman Surface Book 3 tarjoaa NVDIA GeForce GTX™ -grafiikkasuorittimen, jossa riittää tehoa suosituimpiin Xbox Game Pass for PC -peleihin täydellä 1080 pikselin tarkkuudella ja 60 ruudun sekuntinopeudella. Olemme myös lisänneet uuden vaihtoehdon, jossa on yritysasiakkaiden ja korkea-asteen koulutuslaitosten tarpeisiin paremmin vastaava NVIDIA Quadro RTX™ 3000 -grafiikkasuoritin. Surface Book 3:n hinnat ovat alkaen  1899 € ja se on saatavilla 5.6. alkaen.

Surface Headphones 2 -kuulokkeet

Surface-Headphones-2-Context-4

Kuulokkeiden laittaminen korville on tämän päivän vastine toimiston oven sulkemiselle. Se auttaa keskittymään ja pitämään yhteyttä ympäristöstä riippumatta. Surface Headphones 2 -kuulokkeet on suunniteltu asettumaan mukavasti korville ja tarjoamaan huikeaa äänenlaatua, mukaan lukien 13-tasoinen vastamelun säätö. Paransimme äänenlaatua ja akun kestoa, joten nyt kuulokkeita voi käyttää lataamatta jopa 20 tuntia. Aktiivista taustamelun vaimennusta voi säätää intuitiivisten, kuulokeosassa olevien säätimien avulla ja niillä voi joko vaimentaa hälyä tai vahvistaa erityisesti ihmisääniä. Tämä on erityisen kätevää ihmisille, jotka yrittävät tehdä töitä kotona, kun paikalla on kämppäkavereita, lapsia, puoliso tai lemmikkejä. Päivitimme korvaosan suunnittelua siten, että sitä voi kääntää 180 astetta, jotta kuulokkeita on mukavampi pitää kaulalla, ja lisäsimme klassisen platinan rinnalle upean mustan värivaihtoehdon. Surface Headphones 2 -kuulokkeiden hinta on 279,99 € ja ne ovat saatavilla 5.6. alkaen.

Surface Earbuds

Surface-Earbuds

Joskus ihmiset haluavat olla yhteydessä laitteiden välityksellä sulkematta kuitenkaan lähiympäristöään kokonaan ulkopuolelle – kuten vaikkapa kuunnellessaan musiikkia juoksulenkillä tai jutellessaan puhelimessa ruoanlaiton aikana. Äärimmäisen mukavissa ja hyvin paikallaan pysyvissä Surface Earbuds -kuulokkeissa on intuitiiviset kosketussäätimet, joiden avulla voi aloittaa puhelun tai vaihtaa musiikkikappaletta ottamatta puhelinta esiin. Kuulokkeissa on syvä Omnisonic-ääni, ja niiden avulla voi kuunnella Spotifya Android-puhelimella napauttamalla kolmesti kumpaa tahansa korvanappia. Näytöttömän Microsoft 365 -integraation ansiosta niillä voi myös tarkista sähköpostit Outlook Mobile App for iOS -sovelluksen Play My Emails -toiminnolla tai sanella Word-, Outlook- tai PowerPoint-sisältöä. Mukana tulevan langattoman latausrasian avulla akku kestää koko päivän. Surface Earbuds -kuulokkeiden hinta on 219,99 € ja ne ovat saatavilla 12.5. alkaen.

Surface Dock 2

Surface-Book-3-Dock-

Paras työtila syntyy, kun samaan kokonaisuuteen voidaan liittää näyttöjä, lisälaitteita ja lisätallennustilaa. Surface Dock 2 -telakointiasema auttaa laajentamaan työtilaa helpon magneettiliitännän avulla ja tarjoaa nopeampaa latausta ja tiedonsiirtoa sekä ihmisten kaipaamia yritystason hallintatyökaluja. Julkistamme myös uuden, usean portin Microsoft USB-C Travel Hub -adapterin, joka tarjoaa lisää tapoja yhdistää laite tietoverkkoihin, näyttöihin ja USB-C™-lisälaitteisiin, kun olet liikkeellä. Surface Dock 2:n hinta on 309,99 € ja Microsoft USB-C Travel Hubin hinta on 109,99 €. Kumpikin tulee saataville lähiviikkojen aikana.

Microsoft PC -lisälaitteet

Esittelemme myös kaksi uutta Microsoft-lisälaitepakettia, jotka on suunniteltu parantamaan tuottavuutta ja mukavuutta työskentelypaikasta riippumatta. Microsoft Ergonomic Desktop ehkäisee ranteiden ja kyynärvarsien väsymystä ja tarjoaa poikkeuksellista mukavuutta ja hallittavuutta. Jaetussa näppäimistössä on pehmustettu kämmentuki ja eritystarkassa hiiressä pehmustettu peukalotuki. Microsoft Bluetooth Desktop tarjoaa täysikokoisen mutta muotokieleltään ohuen ja modernin näppäimistön sekä kompaktin, tyylikkään hiiren, joka sopii mukavasti käteen. Microsoft Ergonomic Desktopin hinta on 99,99 € ja Microsoft Bluetooth Desktopin hinta on 65,95 €.

Uudet Surface Go 2, Surface Book 3, Surface Headphones 2 ja Surface Earbuds ovat ennakkotilattavissa tästä päivästä lähtien ja kaikki uudet tuotteet tulevat saataville lähiviikkojen aikana. Uutuusvalikoima yrityksille löytyy tämän linkin kautta. Näiden tuotteiden tarkoitus on auttaa ihmisiä työskentelemään ja oppimaan tehokkaammin ympäristöstä riippumatta, mutta myös tarjota mahdollisuuksia keskittymiseen ja rentoutumiseen. Kaikkien aikojen kattavimmassa Surface-valikoimassa on laitteita ja lisälaitteita monenlaisiin tarpeisiin.

Mikä Surface sopii juuri sinulle?

 

Lisätietoja:
Antti Kuosmanen
Surface-liiketoimintajohtaja
[email protected]

Tags: , , , ,