Surface Pro 6, Surface Laptop 2 och Surface Studio 2 – nu tillgängliga i Sverige

Surface Pro 6

Från och med idag finns tre kraftfulla enheter i Surface Pro 6, Surface Laptop 2 och Surface Studio 2 tillgängliga att förbeställas i Sverige. Samtliga enheter kommer att finnas att tillgå i butik den 7 februari 2019.

Den kraftfulla Surface Pro 6

Surface Pro 6 är vår mest kraftfulla Surface Pro någonsin tack vare den senaste 8:e generationens Intel® Quad Core™-processor som är över 67 procent snabbare än föregående generationens Surface Pro. Trots den ökade kraften har vi lyckats behålla den låga vikten, mångsidigheten och långa batteritiden. Surface Pro 6 finns att tillgå i en helt ny mattsvart design.

Öka hastigheten med Surface Laptop 2

Likt Surface Pro 6 har Surface Laptop 2 fått den senaste, 8:e generationens fyrkärniga Intel®-processor. Med ny processor, noggrant utvalda material och en fantastisk PixelSense™-pekskärm, tillsammans med bästa möjliga tangentbord och trackpad är Surface Laptop 2 hela 85 procent snabbare än föregående Surface Laptop. Detta utan att offra varken design, portabilitet eller sin 14,5 timmars batteritid som gjorde Surface Laptop så omtyckt. Även Surface Laptop 2 finns att tillgå i den nya mattsvarta designen.

Surface Studio 2 – när kreativiteten är i fokus

Surface Studio 2 är Microsofts mest kraftfulla enhet genom tiderna. Den är framtagen för kreatörer som kräver hög grafikprestanda och snabb processorbearbetning för mycket krävande arbeten. Surface Studio 2 har 1,5 gånger snabbare grafikprestanda och dubbelt så mycket grafikminne som tidigare. Skärmen i Surface Studio 2 har 38 procent högre ljusstyrka och 22 procent högre kontrast jämfört med originalversionen av Surface Studio och är fortsatt en av de absolut bästa skärmarna att skriva och teckna på.

Tillgänglighet

Surface Pro 6, Surface Laptop 2 och Surface Studio 2 finns att förbeställa från och med idag på Microsoft Store och andra Surface-återförsäljare*. Samtliga enheter kommer att finnas tillgängliga i svenska butiker den 7 februari 2019. Startpriser för enheterna är:

*Dustin, Atea, El-giganten, MediaMarkt, Webhallen och många fler.

Relaterade inlägg