Microsoft är en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare inom IT

Den 8 oktober presenterades resultateten över “Sveriges mest attraktiva arbetsgivare” bland young professionals under evenemanget Universum Awards. Resultatet är en del av Sveriges största och mest omfattande talangundersökning. Bland årets mest attraktiva arbetsgivare inom IT återfanns Microsoft på plats tre.

– Vi är övertygade om att det ekosystem av utvecklare och IT-professionals vi har i Sverige spelar en avgörande roll för digitaliseringen av Sverige och världen. Därför är det otroligt roligt att en av våra absolut viktigaste målgrupper ser oss som en spännande arbetsgivare, säger Annica Wallenbro Stojcevski, affärsområdeschef moln och företag på Microsoft Sverige.

Ta del av hela undersökningen och tidigare års ranking här.

Om undersökningen

Årets undersökning besvarades av över 10 000 *young professionals och undersökningen är därmed Sveriges största karriärundersökning i form av antal respondenter.

*yrkesverksamma under max 8 år och/eller yngre än 40 år

Relaterade inlägg