Microsoft stärker upp sitt skolteam och SMC-segment

Microsoft Sverige meddelar idag en förändring i bolagets ledningsgrupp och i Microsoft Sveriges skolteam. Förändringen görs för att ytterligare stärka Microsoft Sveriges position att genom digitalisering stärka individers, företags och samhällets möjligheter att göra Sverige världsledande.

Nazanin Nematshahi kliver från och med den 25 januari in som ny affärsområdeschef för Small, Medium and Corporate businesses (SMC Lead) på Microsoft Sverige och blir en del av bolagets ledningsgrupp. Nazanin kommer senast från Dell EMC och rollen som Senior Regional Sales Manager, där hon har lång erfarenhet inom försäljning och ledarskap.

Microsoft Sverige meddelar även att Mia Forsäng är ny ansvarig för skola och högre utbildning på Microsoft. Mia kommer senast från Telia och rollen som Business Accelerator. Hon har över 22 års erfarenhet från offentlig sektor som bland annat lärare, CEO för ett kommunalt statsnät, samt CIO och projektledare för olika utbildningsinitiativ. Mia tillträder rollen den 1 januari år 2021.

– Jag är stolt över att få arbeta tillsammans med en så skicklig och inspirerande grupp människor. Vi ser mycket fram emot att välkomna Nazanin och Mia till Microsoft i början av nästa år. Förändringarna kommer ytterligare stärka oss i vårt arbete att tillsammans skapa nya möjligheter för Sverige genom digitalisering, säger Hélène Barnekow, vd för Microsoft Sverige.

För mer information
[email protected]

Relaterade inlägg