Sommarlyssning: Ta del av Microsofts panelsamtal från Almedalen 2021

Microsoft Sverige har deltagit i Almedalsveckan sedan 2003, första gången med ett ”IT-café” inrymt i ett litet konferensrum på Visby Hotell. Då kunde besökare titta förbi för att låna dator att mejla från eller skriva ut. Mycket har hänt sedan dess. Förra året ställdes Almedalsveckan som bekant in på grund av pandemin och Microsoft ordnade istället Framtidsarenan tillsammans med Hill+Knowlton och Rodolfo Agency.

I år deltog Microsoft med två egna paneler, i fyra externa panelsamtal, samt en panel i Framtidsarenans regi. Över 250 digitala åhörare lyssnade in till Microsofts paneler ”Innovativa offentliga IT-tjänster – hur blir det möjligt?” och ”Så använder vi Skill Up för att öka den digitala kompetensen i Sverige”. Ta del av inspelningarna i efterhand här.

Se Microsofts panelsamtal när du vill

Medverkande: Sandra Barouta Elvin, nationell säkerhetschef, Microsoft Sverige, Daniel Forslund, Bitr Regionråd, Region Stockholm (L), Johan Öbrink, Digital strateg, Claes Nyberg, Moderator

Medverkande: Hélène Barnekow, vd, Microsoft Sverige, Malin Persson, vd, Adecco Group Sverige, Johnie Hjelm, CTO/medgrundare, Crip in Tech, Alireza Akhondi, Riksdagsledamot, Centerpartiet, Claes Nyberg, Moderator

Låt oss fortsätta samtalet!

Vi delar några tips på intressant läsning och utbildning:

För mer information och frågor kontakta:

Kontakta Microsofts kommunikationsavdelning, [email protected]

*Bild från panelsamtalet ”Mångfald vaccin mot kompetensbrist” arrangerat av Svenskt Näringsliv

Relaterade inlägg