SETT 2018: Utveckla ditt innovativa lärande tillsammans med Microsoft

Den 11-13 april är det dags för årets upplaga av SETT (Scandinavian Educational Technology Transformation) på Kistamässan i Stockholm. SETT är en mötes- och inspirationsplats för lärare, skolledare och pedagoger som vill veta mer om det innovativa lärandet. Microsofts svenska skolteam finns på plats tillsammans med våra partners HP och ATEA.

SETT är Skandinaviens största mässa och konferens inom utbildning och innovativt lärande. Microsoft finns på plats för att visa upp lösningar för framtidens lärande. Kom förbi oss om du vill lära dig mer om hur verktygen i Office 365 kan användas i undervisningen, hur Minecraft Education Edition kan främja ett kreativt lärande eller om du vill få hjälp med att välja en lämplig elev- eller lärardator. I år hittar du oss i tre montrar där vi bjuder på demos, seminarier och svarar på frågor.

Träffa Microsoft på SETT

Microsoft-montern D:55
Här visar vi upp olika skoldatorer och vårt värdeerbjudande anpassat för skolans verksamhet. Vi bjuder även på schemalagda demos och spontanvisningar. I montern kan vi också hjälpa dig som vill komma igång med fortbildning på Microsoft Educator Community!

Microsoft och HP-montern F:40
Välkommen till den monter som vi delar med vår partner HP. Här hålls seminarier från morgon till sen eftermiddag, alla dagar under SETT. Seminariernas innehåll är allt ifrån Teams och Minecraft Education Edition till hur Microsoft Learning Tools kan förbättra elevers läs- och skrivkunskaper. Här träffar du också våra partners Lexplore och Kodcentrum. Lexplore kan visa hur AI används för att upptäcka dyslexi i ett tidigt skede och Kodcentrum delar tips om programmering i skolan.

Microsoft och Atea-monter C:37
På torsdag den 12 april delar vi monter med ATEA. Här visar vi upp vårt gemensamma värdeerbjudande. Vi kommer att ha löpande sessioner som bland annat berättar om GDPR i skolan. Dessutom berättar pedagogen Emma Nääs, pristagare Guldäpplet 2017, om hur man kan öppna upp klassrummet med hjälp av Skype.

Följ eller kontakta delar av vårt skolteam på Twitter:

Ellen Hagstrand, Teacher Engagement Manager @ellenhagstrand
Jerker Porat, lärinspiratör @highonlion
Joke Palmkvist, ansvarig för skola och högre utbildning på Microsoft Sverige @Jokepalm

Vi ses på SETT!

För mer information, kontakta:

Mer information om SETT och anmälan här.
Joke Palmkvist, ansvarig för skola och högre utbildning på Microsoft Sverige, joke.palmkvist@microsoft.se

Relaterade inlägg