Nu kommer der nye funktioner og abonnementstyper til Microsoft 365 Personal og Family

Vi er glade for at kunne annoncere, at Office 365 den 21. april bliver til Microsoft 365 – med nye funktioner og abonnementstyper, der skaber fokus i dit liv, øger sikkerheden for dig og din familie, og som gør det muligt for dig at være effektiv, mens du er forbundet til dem, du elsker

Derudover har vi i dag løftet sløret for to nye Microsoft 365-ydelser, der bliver tilgængelige som forhåndsvisning i de kommende måneder. En ny Microsoft Family Safety-app designet til at sikre din families sikkerhed på tværs af de digitale og fysiske verdener, samt nye funktioner i Microsoft Teams, som gør dig i stand til at være tættere på venner og familie for at sikre endnu bedre kontakt og samarbejde om de ting, der betyder allermest for dig.

Bliv bedre til at skrive med Microsoft Editor

Flere undersøgelser viser, at cirka halvdelen af os drømmer om at blive bedre til at skrive. Det er netop derfor, at vi i dag løfter sløret for en stor udvidelse af Microsoft Editor. Om du skriver en skoleopgave eller opdaterer din LinkedIn-profil, så kan Editor hjælpe dig med at vise den bedste side af dig selv, når du skriver.

Et udsnit af de nye Editor-funktioner:

  • Gennem funktionen ’omskrivningsforslag’, bliver du tilbudt idéer til, hvordan du kan omformulere sætninger for at få mere gennemslagskraft eller skabe mere tydelighed samtidig med, at du bibeholder sætningens oprindelige betydning.
  • For første gang nogensinde i Word, inkluderer Editors sammenligningstjek værktøjer til at tjekke for plagiat. Det skal understøtte forfattere i at skabe originalt indhold og hjælpe dem med at indsætte relevante kildehenvisninger i dokumentet med blot et enkelt klik.
  • Desuden hjælper yderligere vurdering af skrivestil, såsom tydelighed, formalia og inklusion, brugeren med at skrive mere selvsikkert både i dokumenter, e-mails og på nettet.

Bliv bedre til at præsentere i PowerPoint

At tale og præsentere foran andre er skræmmende for mange mennesker. Presenter Coach i PowerPoint kan hjælpe. Fra i dag introducerer vi to nye AI-baserede funktioner i PowerPoint Presenter Coach – nemlig monotont stemmeleje og taleforbedring. For eksempel giver Presenter Coach dig feedback i realtid, der kan øge variationen i din mundtlige præsentation. Disse nye Presenter Coach-funktioner vil blive tilgængelige for alle gennem en gratis forhåndsvisning og derefter kun for Microsoft 365-abonnenter.

Kickstart din kreativitet i Word, Excel og PowerPoint

Nu kan PowerPoint Designer hjælpe dig til at blive endnu mere kreativ samtidig med, at du sparer tid. For at booste din kreativitet tilbyder vi Microsoft 365-abonnenter eksklusiv adgang til over 8000 billeder og 175 videoer fra Getty Images, samt 300 nye fonte og 2800 nye ikoner, som kan skabe helt særlige dokumenter og præsentationer. Og du kan også bruge alt dette nye indhold i Word og Excel.

Gnidningsløs håndtering af dine finanser med Money i Excel

I dag annoncer vi Money i Excel, en ny løsning for Microsoft 365-brugere, som gør det nemt at håndtere, overvåge og analysere penge og forbrug ét samlet sted – nemlig Excel. Money i Excel giver dig redskaberne til at kunne opnå dine finansielle mål.

Udforsk emner i detaljen med nye datatyper og smarte templates i Excel

I dag annoncerer vi forskellige måder, hvorpå du kan interagere med din data på. Med nye datatyper vil du være i stand til at forstå dine data bedre, da Excel genererer omfattende indsigter i over 100 nye emner.

De nye datatyper og templates vil blive tilgængelige for Office Insiders dette forår og for Microsoft 365 Personal and Family-abonnenter i USA i de kommende måneder.

Få overblik over din tid på tværs af arbejds- og privatliv med Outlook

I dag annoncerer vi nye funktioner i Outlook på nettet, som vil hjælpe dig med at få overblik over alle dine forpligtelser på tværs af arbejds- og privatliv. Med disse nye funktioner kan du koble din personlige kalender til din arbejdskalender og se din reelle tilgængelighed. Samtidig har du overblik over dine personlige aftaler og kan bibeholde dit privatliv.

Vi har også annonceret en udvidelse af Play My Emails til Android, hvor Cortana tilbyder intelligent oplæsning af dine e-mails. For yderligere at understøtte håndfrie aktiviteter, kan du nu bruge Microsoft Search som genkender almindelig sprogbrug i iOS og Android. Helt enkelt kan du finde resultater hurtigere og nemmere ved at anvende det sprog, du bruger til hverdag til at filtrere og indsnævre dine søgninger – bare udtal eller indtast din søgning. Den nye søgefunktion og Play My E-mails til Android bliver rullet ud de kommende måneder.

Forstærk forbindelsen til din familie og venner med Skype og Microsoft Teams

Vi er glade for at kunne tilbyde redskaber som Skype, der hjælper mennesker med at holde kontakten med familie og venner gennem chat og videoopkald. For at hjælpe dig med at blive forbundet endnu hurtigere, har vi for nylig introduceret en ny Skype-funktion kaldet Meet Now. Meet Now giver dig mulighed for at oprette et videomøde med kun tre klik – helt gratis og uden påkrævet tilmelding eller downloads.

Hver dag bruger mere end 44 millioner mennesker verden over Teams. Teams giver mening for så mange mennesker, fordi det er den eneste samarbejdsplatform, der giver dig mulighed for at chatte, samarbejde, ringe og gennemføre videokonferencer på ét og samme sted. Vi har i dag også forpremiere på en række nye funktioner i Microsoft Teams målrettet dit personlige liv. Med de nye funktioner kan du være forbundet til – og samarbejde med – familie og venner. Teams giver dig redskaber til gnidningsfrit at kunne få styr på hverdagen.

Beskyt din familie med Microsoft Family Safety

Microsoft Family Safety understøtter familier i at beskytte deres kære ved at give dem redskaber og indsigter til at starte samtaler om sundere vaner – online såvel som i den virkelige verden. Den nye Microsoft Family Safety-app er den eneste app, der både håndterer skærmtid på tværs af Windows PC’er, Android and Xbox, og som giver dig ro i sindet, når dine børn ikke er hjemme. Vi lægger ud med en begrænset forhåndsvisning af app’en for iOS og Android, som vil blive tilgængelig de kommende måneder.

Få adgang Velvære- og Kreativitets-apps

Velvære og kreativitet spiller afgørende roller, når det handler om at blive den bedste udgave af dig selv. Udover den nye værdi, som er tilført Microsoft 365 Personal and Family-abonnementerne, annoncerer vi ligeledes, at alle abonnenter vil modtage tidsbegrænset adgang til poplære apps og premium services.

Microsoft 365 Personal and Family-abonnementer bliver tilgængelige den 21. april

De nye Office-funktioner rulles ud til nuværende Office 365-brugere fra i dag. Microsoft 365 Personal and Family-abonnementer vil være tilgængelige globalt den 21. april. Med et Microsoft 365 Personal and Family-abonnement får du alt fra Office 365, såsom Premium Office skrivebords-apps, 1 TB OneDrive cloud-lagerplads per person, 60 Skype-minutter for opkald til mobiltelefoner og fastnet, udvidede sikkerhedsfunktioner til at beskytte dig fra malware og phising-angreb, løbende teknisk hjælp plus alle de nye funktioner og fordele, som vi i dag har annonceret.

Læs mere om de nye tiltag her.

Måske også noget for dig