Microsoft Danmark ansætter ny direktør for offentlig sektor

Line Sinding Skött indtræder den 1. januar 2024 i Microsoft Danmarks direktion, hvor hun får ansvaret for de offentlige kunder. Line Sinding Skött kommer fra en ledende stilling hos Fujitsu.

Når 2023 bliver til 2024, vil det være med Line Sinding Skött som ny direktør i Microsoft Danmark & Island med ansvaret for salget til Microsofts kunder i den offentlige sektor.

Line Sinding Skött kommer fra en stilling hos Fujitsu Danmark, hvor hun er en del af direktionen med overordnet ansvar for salg og for forretningsenheden Digital Transformation & Hybrid IT. Hun har ligeledes en fortid i KMD, hvorfra hun har mange års erfaring med it og digitalisering i det offentlige Danmark.

Adm. direktør i Microsoft Danmark, Mette Kaagaard, siger om ansættelsen:

”Jeg glæder mig utroligt meget over at byde Line velkommen til Microsoft. Line bringer en imponerende erfaring og en dybdegående forståelse for it og digitalisering inden for den offentlige sektor. Jeg er overbevist om, at hendes tilgang og kompetencer vil skabe stor værdi for vores kunder såvel som vores egen organisation. Der er et stort digitalt potentiale i vores samfund, og med Lines energi og inspiration ser jeg frem til, at vi kan tage de næste vigtige skridt sammen med vores offentlige kunder.”

For Line Sinding Skött selv ser hun skiftet som en mulighed, hun ikke kunne sige nej til:

”At komme til Microsoft midt i den AI-revolution, som allerede er i fuld gang, er en enormt spændende mulighed. Jeg ser et stort potentiale for, at de mange nye digitale muligheder virkelig kan hjælpe det offentlige Danmark med at skabe nogle store velfærdssgevinster i de kommende år. Det glæder jeg mig meget til at hjælpe med og til at blive en del af sammen med dygtige kollegaer og partnere.”

Med ansættelsen af Line Sinding Skött er Microsofts danske direktion fuldt besat efter en periode, hvor Mette Kaagaard midlertidigt har stået i spidsen for salget til den offentlige sektor.

Måske også noget for dig