Microsoft lancerer 2023 Work Trend Index

Microsoft udgiver ny forskning, der viser, hvordan AI vil ændre den måde, vi arbejder på i form af 2023 Work Trend Index-rapporten: “Will AI Fix Work?”

Rapporten viser, at arbejdets hastighed er accelereret hurtigere end mennesker kan følge med, og det påvirker innovationen. Næste generation af AI vil lette byrden ved arbejdet. Organisationer, der først tager imod AI, vil bryde cyklussen og øge kreativiteten og produktiviteten for alle.

Rapporten præsenterer tre nøgleindsigter for erhvervsledere, når de skal forstå og anvende AI i deres organisation:

  1. Digital gæld koster os innovation: Mængden af data, e-mails og chats har overgået vores evne til at behandle det hele. Hvert minut brugt på at håndtere denne digitale gæld er et minut, der ikke bruges på kreativt arbejde. Fireogtres procent af medarbejderne har ikke nok tid og energi til at få deres arbejde gjort, og disse medarbejdere har 3,5 gange større sandsynlighed for at sige, at de har svært ved at være innovative eller tænke strategisk.
  2. Der er en ny AI-ansat alliance: 49% af arbejdsstyrken siger, at de er bekymrede for, at AI vil erstatte deres job, men endnu flere – 70% – vil uddelegere så meget arbejde som muligt til AI for at mindske deres arbejdsbyrde.
  3. Enhver medarbejder har brug for AI-evner: 82% af ledere forventer, at medarbejderne vil have brug for nye færdigheder i AI-æraen.

Foruden den nye forskning præsenterer Microsoft også et early access program for Microsoft 365 Copilot og bringer nye kraftfulde generative AI-funktioner til apps som Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook og Microsoft Teams.

Læs hele rapporten her.

Læs vores produktnyheder om Microsoft 365 Copilot her.

Pressekit

Kontaktinfo:
Morten Skøtt
Head of Communication | Microsoft Denmark
Mobile: +45 29 22 97 60
[email protected]

Måske også noget for dig