Microsoft Inspire: Partnerskaber som nøglen til styrket AI-transformation

Frank X. Shaw, Chief Communications Officer, Microsoft

Partnerskaber er en helt afgørende faktor for Microsofts succes. Vores partnerøkosystem består af mere end 400.000 partnere på verdensplan, og de spiller en afgørende rolle i at gøre ny teknologi tilgængelig for vores kunder – særligt i en verden med mere og mere fokus på AI. Microsoft Inspire er en oplagt mulighed for at anerkende den rolle, vores partnere spiller i vores kunders succes – og en mulighed for at dele nye måder at benytte Microsofts produkter.

For at anerkende vores samarbejdspartneres imponerende præstationer, kickstartede vi Microsoft Inspire i slutningen af juni ved at fejre finalister og vindere fra Microsoft Partner of the Year Awards 2023. Priserne satte hver især to streger under partnernes unikke præstationer og innovation på tværs af områder, industrier, forretningstransformation og samfundsmæssig indvirkning.

Med dette års Microsoft Inspire fortsætter vi vores indsats for at gøre AI til et transformerende værktøj for vores kunder og partnere. Vi glæder os meget til at dele endnu flere AI-drevne løsninger og vise, hvordan Microsofts partnere kan anvende disse nye innovationer inden for AI på tværs af deres organisationer og på en lang række forskellige måder – alt fra at styrke AI-kompetencer til helt nye produkter og services, der skaber resultater hos kunderne. Nedenfor er listet nogle af de største nyheder fra dette års Microsoft Inspire-event.

Lancering af Bing Chat Enterprise
Siden vi lancerede det nye Bing i februar, har vi fået positiv respons fra en lang række virksomhedskunder, der er begejstrede for de nye, effektive AI-værktøjer, men som samtidig er bekymrede for, at virksomhedens data ikke beskyttes tilstrækkeligt. Derfor lancerer vi i dag Bing Chat Enterprise, der giver organisationerne en AI-drevet arbejdschat med kommerciel databeskyttelse. Det forsikrer virksomhederne om, at alt hvad der går ind og ud forbliver beskyttet, hvilket giver adgang til bedre svar, større effektivitet og nye måder at være kreative på.

Bing Chat Enterprise bliver fra i dag tilgængelig i prøveversion for organisationer, der har licens til Microsoft 365 E5, E3, Business Premium og Business Standard uden ekstra omkostninger. I fremtiden vil vi også gøre Bing Chat Enterprise tilgængelig som et særskilt abonnement. Læs mere og se, hvordan du kommer i gang med Bing Chat Enterprise.

Præsentation af Microsoft 365 Copilot prissætning
Vi er samtidig glade for at kunne præsentere prissætningen af Microsoft 365 Copilot, som vil være tilgængeligt for $30 pr. bruger pr. måned for kunder med Microsoft 365 E3, E5, Business Standard og Business Premium, når det er bredt tilgængeligt.

Mens nogle generative AI-apps fokuserer på en enkelt funktion, som f.eks. realtidstransskription eller tekstforfatning, stiller Microsoft 365 Copilot tusindvis af færdigheder til rådighed. Ved at basere svar på forretningsdata som dine dokumenter, e-mails, kalender, chats, møder og kontakter og kombinere dem med din arbejdskontekst – eksempelvis det møde, du deltager i lige nu, de e-mails, du har skrevet om et emne, og de chats, du var en del af sidste uge – leverer Copilot bedre, mere relevante og mere handlingsorienterede svar på dine spørgsmål.

Og så er Microsoft 365 Copilot integreret i de millionvis af apps, som folk bruger hver dag. Copilot sætter skub i din kreativitet i Word, analyserer din data i Excel, designer dine præsentationer i PowerPoint, prioriterer i din Outlook indbakke og opsummerer dine Teams-møder – uanset om du deltager eller ej – og meget, meget mere.

Udvikling af sælgere og kundeservicemedarbejdere via AI
Sælgere har behov for så mange værktøjer i deres værktøjskasse som muligt. Derfor tilfører vi endnu mere funktionalitet til Microsoft Sales Copilot direkte i Dynamics 365 Sales såsom AI-genererede oversigter over muligheder, kontekstualiserede udkast til e-mails og forberedelse af møder. Dette giver sælgerne mulighed for at forbedre produktiviteten og lukke flere aftaler ved hjælp af automatisering af Customer Relationship Management (CRM)-opgaver (herunder Salesforce), handlingsorienterede realtidsindsigter samt AI-assisteret indhold og anbefalinger til at personalisere kundeinteraktioner i stor skala. Disse tilføjes til de allerede tilgængelige AI-funktioner i Microsoft Sales Copilot som f.eks. opsummering af Teams-opkald og mailtråde. Vivasales, som blev offentliggjort i juni 2022, kickstartede vores arbejde med at transformere sælgeroplevelser, og disse funktionaliteter er nu en del af Sales Copilot. Læs mere om Microsoft Sales Copilot.

Til Microsoft Inspire kaster vi også lys over, hvordan kunder såsom Virgin Money styrker deres kundeserviceafdelinger med skræddersyede chatbots, der er udviklet med Copilot i Power Virtual Agents. På få minutter kan virksomheder træne en chatbot til – ved brug af et naturligt sprog – at henvise til interne og eksterne videnskilder, kundeserviceapplikationer og webdata via Bing Search. Virgin Moneys chatbot håndterer mere end 195.000 kundeinteraktioner hver måned, hvilket hjælper deres servicemedarbejdere med at fokusere på mere komplekse kundehenvendelser.

Process Mining i Power Automate
Virksomheder har ofte svært ved at identificere blokeringer i deres workflows og ved at finde ud af, hvordan de skal løse dem. For at hjælpe med dette, tilbyder Microsoft nu den næste generations AI-funktioner inden for Power Automate Process Mining, hvilket giver kunderne AI-drevne indsigter til at optimere eksisterende processer og opnå effektivitetsgevinster gennem low-code-automatisering. Med Process Mining kan brugerne få indsigt i, hvad der foregår på tværs af deres forretning, bruge AI til at generere indsigter, forslag til apps og automatisering samt anvende Power Platform til hurtigt at opbygge de løsninger, de har brug for. Læs mere om Process Mining i Power Automate.

Udvidet tilgængelighed af Azure OpenAI
Det har været en fornøjelse at se begejstringen og den forretningsmæssige anvendelse af Azure OpenAI Service, som i dag bruges af mere end 4.500 kunder. Det er enormt interessant at iagttage kundernes fantastiske initiativer og se udviklingen hos kunderne – fx opbygning af chatbots ved hjælp af organisationsdata, opsummering af tekster og generering af nyt indhold.

Nu gør vi tjenesten tilgængelig for flere organisationer i verden. Sidste uge udvidede vi adgangen til Azure OpenAI Service, øgede tilgængeligheden i Nordamerika og Vesteuropa og gjorde den samtidig tilgængelig for Asien for første gang.

Nye Azure-funktioner og -investeringer
Vi vil også præsentere en betydelig investering i at øge tilgængeligheden af Azure Migrate & Modernize og for at lancere Azure Innovate – en helt ny investering som reaktion på den stigende efterspørgsel efter analytics og AI. Disse nye tilbud udvider dækningen og skaber større incitament og support til alt lige fra hurtige og problemfri migreringer til opbygning af nye AI-drevne apps.

Udvidet strategisk samarbejde med Epic
Vi har også glædet os til at præsentere en udvidelse af vores strategiske samarbejde med Epic – en førende sundhedssoftwarevirksomhed, hvor vi bruger AI til at hjælpe klinikere med at bruge mindre tid på administrativt arbejde og mere tid på at levere pleje af høj kvalitet. Epic har integreret Azure OpenAI i deres Electronic Health Record (EHR) software for at kunne levere flere løsninger – lige fra at hjælpe klinikere med at udforske kliniske data på en samtalebaseret og intuitiv måde til at hjælpe dem med mere effektivt at besvare patientbeskeder. Og med Nuance DAX Express integrerer vi vores AI-drevne kliniske dokumentationsfunktioner direkte i Epic workflows for at hjælpe sundhedsudbydere med at mindske administrative arbejdsbyrder, der kan føre til udbrændthed, udvide adgangen til pleje for patienter og forbedre sundhedsresultaterne.

Desuden bruger Epic-kunder nu Azure Large Instances til at opnå den nødvendige skala for at kunne køre store Epic EHR-databaser – op til 50 millioner databaseadgange pr. sekund. Dette giver Epic-kunder mulighed for at skabe større skalerbarhed end de tidligere begrænsninger tillod for delte offentlige cloud-infrastrukturløsninger.

Nyt Microsoft AI Cloud Partner Program
Som endnu en milepæl lanceres til Microsoft Inspire Microsoft AI Cloud Partner Program – den næste generation af vores partnerprogram – der giver hver partner mulighed for at levere ekstra værdi til deres kunder ved at udnytte Microsoft AI og Microsoft Cloud. Gennem Microsoft AI Cloud Partner Program tilbyder vi vores partnere en omfattende portefølje af investeringer til alle partnermodeller på alle modenhedsstadier.

Det nye Microsoft AI Cloud Partner Program udnytter hele livscyklussen for partnerskaber, herunder onboarding, kompetenceopbygning, markedsføring, incitamenter og fælles salg. Partnere får værdien og fordelene fra det tidligere program og derudover nu adgang til nye tilbud og fordele knyttet til AI. Og en partner skal ikke foretager sig noget for at skifte til det nye program – vi har flyttet alle eksisterende partnere til det nye program med øjeblikkelig virkning, og partnere bevarer samtidig deres eksisterende fordele og betegnelser. Læs mere om Microsoft AI Cloud Partner Program.

Øvrige opdateringer

Vi har derudover en række opdateringer, der skaber nye muligheder for vores partnere for at markedsføre sig og skalere deres virksomheder. Herunder:

  • ISV Success opdateringer: ISV Success, der blev lanceret i en prøveversion ved forrige Microsoft Inspire, er nu bredt tilgængeligt som vejen for ISV-partnere inden for AI Cloud Partner Program. ISV Success tilbyder fordele inden for produkter og cloud, demo- og sandbox-miljøer, tekniske konsultationer opbygning og udgivelse af applikationer – og efter offentliggørelsen salgs- og markedsføringsfordele for at hjælpe med at fremskynde aftaler gennem Microsofts kommercielle marked. Derudover vil partnere, der deltager i ISV Success, også få adgang til GitHub Copilot som del af ISV Success-fordelene ved udgangen af 2023.
  • Multiparty private offers: Som del af vores fortsatte investering i Microsofts kommercielle markedsplads, annoncerede vi også Multi Private Offers, som giver partnere mulighed for at samarbejde om at sælge skræddersyede aftaler gennem Microsofts kommercielle markedsplads.
  • Nye Solutions Partner-betegnelser for flere partnere: Vi introducerer nye betegnelser som en del af vores AI Cloud Partner Program for at give muligheder for yderligere partnere til at differentiere deres tekniske evner og demonstrere kundesucces. Dette inkluderer en ny betegnelse for uddannelsespartnere inden for træningstjenester, ISV-betegnelser for partnere, der opbygger løsninger i overensstemmelse med Microsoft Cloud og vores industri-skyer samt en betegnelse for supporttjenester.

Vi er begejstrede for dagens lanceringer og vores indsats for at styrke AI-transformationen, drive kundesucces og stimulere partneres forretningsvækst og lønsomhed. Dette er blot et øjebliksbillede af de opdateringer, der præsenteres på Microsoft Inspire – for en mere omfattende gennemgang, se de forskellige links i slutningen af indlægget.

For mere information om dagens nyheder kan du med fordel registrere dig til Microsoft Inspire og se talerne på dag 1 af Satya Nadella, Judson Althoff og Nicole Dezen eller finde dem on demand efterfølgende.

Relaterede links: 

Join us at Microsoft Inspire

Microsoft 2023 Partner of the Year Awards winners and finalists

Furthering our AI Ambitions – Announcing Bing Chat Enterprise and Updates to Microsoft 365 Copilot

Find out how to get started with Bing Chat Enterprise

How Microsoft Sales Copilot will empower sellers and customer service agents

Learn more about Power Mining in Power Automate

New Azure capabilities and investments

Find more out about the Microsoft AI Cloud Partner Program

Måske også noget for dig