Ny direktør for små og mellemstore virksomheder hos Microsoft Danmark

Microsoft Danmark & Island har fundet en stærk kandidat fra egne rækker til at lede divisionen med salgsansvaret for små og mellemstore virksomheder (SMC). Ny direktør bliver Nina Due, der har været i Microsoft siden 2002, hvor hun har bestredet flere forskellige roller både internationalt og i Danmark.

”Danmark består i væsentlighed af små og mellemstore virksomheder, og de udgør en signifikant andel af Microsofts forretning i Danmark og Island. Virksomhederne her står på spring til at høste store gevinster gennem øget digitalisering og anvendelse af AI,” siger adm. Direktør i Microsoft Danmark & Island, Mette Kaagaard, og fortsætter:

”Sammen med vores dygtige partnere, er jeg sikker på, at Nina Due er den helt rette til at samarbejde med de danske SMV’er om at få Danmark helt frem i bussen på digitalisering og AI.  Vi står med en unik mulighed for at styrke vores konkurrencekraft, så virksomhederne kan tage nye markedsandele og øge deres top- og bundlinjer ved hjælp af ny teknologi.”

Nina Due kommer fra en rolle som chef i Microsofts ”Customer Success Unit” (CSU), der arbejder med at sikre, at kunderne får den maksimale værdi af deres Microsoft-løsninger.  Selv siger hun om udnævnelsen:

”Muligheden for at hjælpe danske og islandske SMV-kunder med at accelerere deres digitale transformation, øge medarbejdernes produktivitet og optimere deres processer er en meget spændende opgave, som jeg er glad og stolt over at påtage mig. Jeg har været mange år i Microsoft, men det har aldrig været mere spændende end netop nu, og jeg glæder mig enormt til at forløse potentialet i AI sammen med vores kunder og fantastiske partnere,” siger Nina Due, direktør for SMC i Microsoft Danmark & Island.

Nina Due
Nina Due

Måske også noget for dig