Microsoft julkisti uusia Windows Phone -laitekumppaneita ja tulevia Windows-päivityksiä

 |   Microsoft News Center

Microsoftin Joe Belfiore ja Nick Parker kertoivat Windows- sekä Windows Phone -käyttöjärjestelmien kasvunäkymistä Mobile World Congress -tapahtumassa Barcelonassa eilen.

Windows Phonen osalta Microsoft julkisti uusia laitekumppaneita. Samalla esiteltiin uusi Windows-laitekumppaniportaali, joka tarjoaa OEM- ja ODM-kumppaneille työkaluja ja sisältöjä Windows Phone -laitteiden kehittämiseen ja markkinointiin. Microsoft tekee myös yhteistyötä Qualcomm Technologies -yhtiön kanssa auttaakseen valmistajia kehittämään Windows Phone -laitteita Qualcomm Reference Design (QRD) -ohjelman puitteissa.

Belfiore kertoi myös keväällä tulevasta Windows 8.1 -päivityksestä, joka mahdollistaa kumppaneille edullisempien Windows-laitteiden valmistuksen. Lisäksi päivitys tuo käyttöliittymään parannuksia, jotka luontevasti yhdistävät kosketuksen ja työpöydän erityisesti hiirtä ja näppäimistöä käytettäessä. Yritysasiakkaille suunnattuja tukipalveluita ja ominaisuuksia parannetaan, muun muassa IE8-yhteensopivutta Internet Explorer 11 -verkkoselaimessa.

Katso Belfioren puheenvuoro ja lue lisää Windows Phone -blogista sekä lehdistötiedotteesta.

MWC 2014 Windows
MWC 2014 Windows

February 22, 2014

Downloads:
Web

Tags: , , , ,