VVO toi tablettisovelluksella helpotusta isännöitsijän arkeen

 |   Microsoft News Center

Asuntovuokraukseen erikoistunut VVO tehosti toimintaansa Windows 8 -tablettisovelluksella. Yhtiön isännöitsijät tekevät kuukausittain lähes 1 000 huoneistotarkastusta, joissa kartoitetaan asunnon kunto ja mahdolliset korjaustoimenpiteet ennen uutta vuokralaista. Uusi sovellus tehosti ja nopeutti tarkastuksia huomattavasti.

Sovellus kulkee näppärästi isännöitsijöiden mukana tabletissa ja toimii myös ilman verkkoyhteyttä. Aiemmin yhden huoneistotarkastuksen liitteeksi saatettiin ottaa jopa yli 30 valokuvaa. Nyt kameraa ja liitetiedostoja ei enää tarvita, kun koko tarkastusprosessi ja muutkin isännöitsijän päivittäiset työt hoituvat tabletilla.

Sovelluksen kehitys ja käyttöönotto ajoitettiin uusien laitehankintojen yhteyteen. Lyhyen aikataulun puitteissa onnistuttiin luomaan toimiva ja vakaa sovellus, josta on iloa myös VVO:n myynnille ja markkinoinnille. Lisäksi muuttavan vuokralaisen vuokratakuu saadaan maksuun entistä nopeammin, mikä vaikuttaa suoraan myös asiakastyytyväisyyteen.

Tampuuri Tablet -sovellus kehitettiin yhteistyössä Talokeskuksen ja muiden vuokrausalan toimijoiden kanssa.

Tags: , , , ,